2777
2789
عنوان

دختربچه بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 51 پست

عزیزم دختر باید حتما پیش مادر باشه. محرم اسرار دختر مادره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب شدت ب پدرش وابسته ست. دخترا عشق اولشون پدرشونه. میگم بعدها حسرت پدر رو نداشته باشه. دوس دارم با کم ...

منم جدا شدم عزیزم ولی دخترمو نذاشتم پیش شوهرم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

اگ میتونی مادر خوبی باشی ببرش 

عذر میخوام مادری نباشیم تنوع طلب شه یهو 

ازدواج کنی شوهرت توسری بزنه ب دخترت 

اگ میخوای اینجوری باشی نبریش بهتره 

حداقل اینارو از باباش بچشه بهتره تا مادر

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یجوری که بتونه شما رو هم ببینه خوبه اگه بهش وابسته‌ای پیش خودت‌وگرنه باباش

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

تو رو خدا خجالت نمیکشی؟ اسم خودت رو گذاشتی مادر؟؟؟؟ چطوری راحت میخای سر بر بالشت بذاری، اما ندونی بچ ...

منم موافقم من یه شب از بچم جدا خوابیدم وقتی سه سالش بود نصف موهام سفید شد یعنی تا خودصبح بیداربودم 

عاشقشم. فقط میگم بعدها بخاطر اینکه پدر نداشته به هر نری رو نده. فقط و فقط سلامت روانش برام مهمه

شاید ب هر نری رو نده 

ولی وقتی بدون تو هم باشه هر نری بهش چشم داره 

از پسر عمو پسر عمه گرفته با بقال و چقال 

ب# سرآمده حکیم است 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ب شدت ب پدرش وابسته ست. دخترا عشق اولشون پدرشونه. میگم بعدها حسرت پدر رو نداشته باشه. دوس دارم با کم ...

پسرم یکسالشه الان داره شیر میخوره حالم بد شد به این فکر کردم که قرار باشه پیشم نباشه مگه بچت شیر نمیخوره ؟شوهرت از کی فهمیدی خیانت میکنه؟

من دردسری ک خاهرم کشیده رو گفتم،همه نامادری ها بد نیستن،

هیچ کسی جای مادر ادمو نمیگیره

حتی بهترین نامادری و دلسوز ترین نامادری دنیا

البته زندگی ها متفاوته.من شرایط خواهرتونو و چه سختیایی کشیده رو نمیدونم

و از اسی هم همینطور

فقط کلی میگم

عاشقشم. فقط میگم بعدها بخاطر اینکه پدر نداشته به هر نری رو نده. فقط و فقط سلامت روانش برام مهمه

اگر میتونید از پسش بر بیاید حتما پیش خودتون نگه دارید 

اونجوری نمیدونید آیندش چی میشه 

اگر همسرتون دوباره ازدواج کرد آیا نامادریش میتونه مثل شما ازش نگهداری کنه؟

دور از جون بچتون میدونید چقدر جنایت ها علیه بچه هایی که زیر دست نامادری یا ناپدری ان زیاد شده؟

اینجوری اگر پیش خودتون باشه و واقعا دوستش داشته باشید و از جون و دل نگهش دارید 

حداقل خیالتون راحته از آیدنش 

و الا این مسائل که چجوری با کمبود پدر کنار بیاد رو میشه با مشاور و روانشناس های کودک حلش کرد 

ولی اگر خدایی نکرده زیر دست نامادری باشه زندگیش و آیندش هیچه

اگر دست پدرش باشه دیگه نه ناهارش معلومه نه شام 

نه مدرسه آیندش معلومه نه هیچی

درسته وجود پدر تو زندگی یه بچه اهمیت زیادی داره ولی در آخر مادره که میتونه بهتر از هر کسی از بچه نگهداری کنه

مخصوصا دختربچه

که توجه بیشتری میخاد

جنسیت متفاوتی با پدرش داره و در آینده شاید پدرش نتونه به خوبی براش دختر بودن و مسائل پریودی و توضیح بده یه تو اون حال درک و رسیدگی انجام بده 

خواهش میکنم اگر شرایط شو دارید 

اگر بچه رو دوست دارید یه لحظه هم از خودتون جداش نکنید 

گرگ زیاد شده

آدما بی رحم شدن 

و نزدیک ترین کس به آدم مادرشه❤️