2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم و خجالتی...😐

البنه کافیه دوروز بام بگردن تا بدونن این دختر آروم‌و خجالتی چه شر و شوریه😒😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
من یه چیز دیگه هم هستم خیلی سریع کارمو انجام میدم  خیلی فرزم  خیلیا حسودی شون میشه میگن ...

آفرین، من کاملا بر عکس، دوس دارم با حوصله و خیلی عالی کارمو انجام بدم، مادرشوهرم میدونه آروم کارامو انجام میدم خودش میاد خونمون همه کار میکنه😍😘

لوس چون ته تقاری هستم. بهم میگن یوزارسیف چون مامانم از همه بیشتر دوستم داره. 

عاقل چون از همه بیشتر میفهمم😉راهنماییای خوبی میکنم. 

خسیس چون بهشون زنگ نمیزنم.

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
لوس چون ته تقاری هستم. بهم میگن یوزارسیف چون مامانم از همه بیشتر دوستم داره.  عاقل چون از همه ...

هان بی عرضه وبی دست وپا چون اگرتوخونه تنها باشم 10روزم بگذره از گرسنگی میمیرم. 

فس فسو😂😂چون ازصبح که بیدار میشم تابعدازظهرطول میکشه تاکارای خونه را انجام بدم. 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

نمیدونم بقیه باید بگن .یکیش اینه که اصلا تو کار کسی سعی میکنم دخالت نکنم 😊

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))