2777
2789
عنوان

باکرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 34 پست
فرصت زیاد دادیم الان قراره عقدشونه

حالا یه مقدار هم عقد بمونن مشکلی پیش نمیاد که. فقط شناخت بیشتره از خودشون و از خانواده‌ها. حالا وقتی عقدن چه فرقی میکنه بیست روز بعد مراسم بگیرن یا چهار ماه بعد.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

ببخشید رک میگم ولی لطفا حماقت نکنید. کامل پسر و خانوادشو بشناسید اگه مناسب نبودن قاطعانه رد کنید. این مسئله ای که بابتش میخواین برای یه عمر تصمیم عجولانه بگیرین پشیزی اهمیت نداره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون پسری که باهاش رابطه داشته اومده خواستگاری؟ اگر اینطوره سریعتر عقد کنند که پسره یهو هوس نکنه گردن نگیره 

بعد حالا هر چقدر تا عروسی طول بکشه تا خانواده ها آماده برگزاری جشن بشن مهم نیست 

مهم عقد شدن هست

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
فرصت زیاد دادیم الان قراره عقدشونه

خب عقد کنند زودتر دیگه سوال پرسیدن چیه این وسط 

عقد کنند مهم نیست تا عروسی چقدر طول بکشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عزیزم متوجهیی تو دوستی با طرف رابطه کامل داشته خانواده من سنتی هستن بعدم دو طرفم همو میخوان

مگه خواهرتون بارداره؟

ی مدت عقد باشن که بهتره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دقیقا. نمیدونم چرا همه میگن سریعتر بفرستینش بره. انگار ازدواج نقطه پایانه نه نقطه شروع!

کسی نمیخواد سریع بفرستتش دختر تحصیل کرده اصلا پدرم راضی به ازدواجش نبود همین الانم با بدبختی راضی کردیم پدرمو چون دخترش پسره دوست داره اما دلش میخواد زودتر برن تو  خونه خودشون

عزیزم متوجهیی تو دوستی با طرف رابطه کامل داشته خانواده من سنتی هستن بعدم دو طرفم همو میخوان

خب دختر جان الان که همون پسر اومده خواستگاری خداروشکر، 

زودتر عقد کنند دیگه مهم نیست چقدر تا عروسی طول بکشه 

وقتی عقد کنند زن و شوهر هستن و باکره نبودن خواهر شما میشه به حساب شوهر داشتنش

میگه خونوادم سنتین دیگه خونواده سنتی هم نمیزارن زیادعقدبمونن انشالازودعروسی بگیرن برن سرخونه خودشون ...

چ خونواده سنتی و پیگیری هستند که خواهرشون دوست پسر داشته و همزمان رابطه جنسی!

کنترل و تعصب زیاد بالطبع این مسائل به همراه داره 

به نظرم عقد کنند و زیاد سخت نگیرند تا زمانی که آماده تشکیل زندگی مشترک بشن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...