2777
2789
عنوان

اگر وقت رفتنمون ناگهان برسه چقدر کار نکرده داریم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 24277 بازدید | 1780 پست
عزیزم اتفاقا همسرم موقعیت شغلی خیلی خوبی رو که سالها براش تلاش کرده بود از دست داد گفتیم اشکال نداره ...

فقط چندتا اتفاق افتادن پشت سرهم 

مادرت هم خوب میشه انشالله

هنوزم خیلی چیزا داری که بابتش باید شکر گذار بود

ما رو فرستادن توی آزمایشگاه به اسم کره زمین

از اینجا هم خارج میشیم

اینجا که ابدی نیست 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها💚

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها💚

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

اما خدا با یه معلم فرق داره، اون میتونست فقط آدم خوبارو بیافرینه، و آدم بد هارو نسازه تا هیچ کس تو آ ...

اگر همه خوب باشند

که ارزشی نداره،عزیزم

انسان و کارِ انسان، وقتی ارزش داره

که بدی و گناه میبینه و خود خواسته و با اختیار

به خاطر خدا اجتناب می‌کنه .👏

اگر گنهکار بدونه چه خدایی داره

یک عمر گناه می‌کنه

منتها خودش سقوط می‌کنه

رحمت خدا بر غضبش سبقت گرفته

خدایی که گفته اگر توبه کنید

بدی هایی که تا الان انجام دادید

خط میزنم😍

و نهایت شرمندگیش میدونی کجاست؟

اینکه بدی هات رو  خط میزنم و تبدیل به ثواب و کارنیک میکنم

داریم خدایی به این خوبی ؟!!!!

در قرآن آمده که شما را برای رحمتم آفریدم

و یا آمده خداوند توابین(اهل توبه) رو دوست داره

کافیه فقط انسان توبه خالصانه کنه

و راهی که رفته رو برگرده .‌‌

همین

خدا نگهدارت گلم .

موفق باشی

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یا مهدی💚

یا امام زمان کمکم کن هرکسی در حقم بدی می‌کنه و بد میگه شرش ازم دور بشه از خودم خانوادم عشقم دور بشه امام زمان خودت خبر داری برام دعا کن مشکلاتم حل بشه برکت بیاد تو زندگیمون برادرام زندکیشون روبه راه بشه امام زمانم کمکمون کن 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

پس چرا خدا این دنیای پوچ و بیهوده رو آفریده؟؟ فکر نمیکنی داریم عیب رو کار خدا میزاریم؟ نگو که اینجا ...

عزیزم این متن آیه قرانه  پایینش نوشتم که ایه ۲۰ سوره حدیدهست میتونی سرچ کنی 

حرف من نیست که بخوام عیب بزارم گلم حرف خود خداست😊

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

یا مهدی💚