2777
2789
عنوان

اگر وقت رفتنمون ناگهان برسه چقدر کار نکرده داریم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 24401 بازدید | 1780 پست

یا مهدی ادرکنی🌹❤️

عشق به الله و اقا امام زمانم همیشه مثل نور پر قلب من میدرخشه و مایه ی هدایت و رستگاری من شده تا الان دوستت دارم خدای خوبم ،❤️

اقا امام زمانمو سلامت نگه دار

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

﷽💞بدانید که خداوند ،زمین را پس از مرگش زنده میکند همانا ما نشانه‌هاى (توحيد و عظمت) را براى شما روش ...

سلام عزیزم ممنونم خیر ببینی

السلام علیک یاحضرت مهدی عج 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت علی اصغر ع 

نقل شده خود حضرت مهدی عج فرمودن که خدا رو به حق عمه ام حضرت زینب س و خون گلوی حضرت علی اصغر ع قسم بدین که ظهور من و برسونن.

یا صاحب الزمان ادرکنی یاصاحب الزمان اَغِثنی. 

بعداز میل کردن هر وعده غذا و در طول روز ذکر اللهم بارِک لِمولانا صاحب الزمان عج فراموش نکنین.

هرروز سوره یس و سوره توحید و ۵۰۰صلوات یاهرچقدر در توانتون بود به حضرت مهدی عج و پدر ومادر بزگوارشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س هدیه کنین.

و طبق خواب یکی از دوستان نی نی سایت روزی ۳۱۳ مرتبه یا مهدی ادرکنی بگین که ان شاالله ظهور امام زمان عج نزدیک بشه. 

امام زمان عج دعاگوی همگیتون

هرروز و هر شب ب امام زمان عج سلام کنید و درد دل کنید. شک نکنید میشنون و جواب میدن. قبل از اینک صدای درد دلتون ب گوش خودتون برسه ب گوش حضرت رسیده....امام الان ما صاحب الزمان هستن. توسل کنین بهشون بی جواب نمیمونین.

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

یا مهدی ادرکنی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️