2777
2789
عنوان

اگر وقت رفتنمون ناگهان برسه چقدر کار نکرده داریم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 24277 بازدید | 1780 پست

✍وظیفه اصلی عصرغیبت

اگر تکلیف ما شناخت امام باشد

این است که

مَنْ ماتَ وَلَمْ یَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ

ماتَ مَیْتَةً جاهِلِیَّةً

هر اندازه این معرفت عمیق تر باشد، از جاهلیت دورتریم

ـ هر انداره این معرفت سطحی تر باشد، به جاهلیت نزدیکتریم 

پس در این مطلب سخنی نیست که مهم ترین وظیفه ما در زمان غیبت ولی عصرمان ارواحنا فداه شناخت و معرفت آن حضرت (عجل الله تعالی فرجه) است. 

📚درس اخلاق 

#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی

الّلهُـمَّ_عَجِّـلْ_لِوَلِیِّکَــ_الْفَـرَجْ#  

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

••💚🌼••

انتظار فرج یعنے:

ڪمر بستن؛آماده بودن؛ خود را از همـه جهٺ برای آن هدفے ڪه امام زمان برای آن هدف قیام خواهد ڪرد ؛ آماده ڪردن آن انقلاب بزرگ تاریخے

🔰مقام‌معظم‌رهبری 

🔸 دین خدا

در زیارت آل یاسین «أَنتُم الأَوَّلُ وَ الآخِر» آمده. در زیارت امام‌زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف «السَّلامُ عَلَى الدِّينِ المَأثُور» آمده. بنابراین اهل‌بیت علیهم‌السلام دین خدا هستند. این‌ها چیزی نیست که در روایات غلو حساب شود. در روایات صحیحه کاملاً قابل اثبات است و به صورت تواتر آمده است. اگر نگوییم تواتر لفظی و معنوی دارد، صددرصد تواتر اجمالی دارد. تواتر اجمالی یعنی به واسطۀ روایات صحیحه کاملاً اثبات می‌شود.

آیت الله #تقوایی