2777
2789
منم عاشق کباب و جوجه هستم تازگی ها اینطورشدم هیچی نمیخورم کباب و میخورم راستی سمت راست شکمت اوایل بچ ...

اصلا حسش نمیکردم.میرفتم سونو تا باورم بشه حاملم.همش فک میکردم الکیه.فقط سینه هام درد میکرد.همین

دخترم دنیامه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با تخمدان راست حامله شدم الان فقط سمت چپم درد میکنه همه میگن اینطوری دختره من خودم داداش بزرگ ندا ...

ان شاالله ک هر چی دوست داری بشه.ولی زیاد ب علائم اکتفا نکن.علائم خیلی حقیقی نیست.چند هفته ای؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی جاها هفته ۱۱ میگن جنسیتو.

دخترم دنیامه  
پنجم😄

مبارکه عزیزم.ان شالله ۶ هفته صبر کن میفهمی.خیلی مراقب خودت باش‌.صبح ک از خواب بلند میشی حالت تهوع داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط حالت تهوع منظورمه.ن این ک بری تو دسشویی عق بزنی.

دخترم دنیامه  
مبارکه عزیزم.ان شالله ۶ هفته صبر کن میفهمی.خیلی مراقب خودت باش‌.صبح ک از خواب بلند میشی حالت تهوع دا ...

ن انگار ن انگار فقط اشتهام کمه و دوس دارم چیزی ترشی و نمک بزنم بخورم😄

اگر صبح ها حالت تهوع نداری احتمالا پسره عزیزم

واسم دعا کن شرایط تو زندگیم ی مرد واقعا دوستم نداشت نه بابام نه شوهرم ی پسر داشته باشم دلم خوش میشه بعد پسرم ی دختر بیاد دیگه بسمه😄

منم ١٧ هفتمه هشت هفتم ني نيم سمت راستم بود برا غربالگري كه رفتم ديدم اومده سمت چپم برا من ترشي و شيريني فرقي نميكنه ولي اوايل خيلي از نارنگي خوشم ميومد هنوزم كه هنوزه از بوي مرغ متنفرم نميتونم پامو تو اشپزخونم بذارم همش خونه مامانمم صبح هم كه تهوع دارم تا هفته بعد جنسيت ني نيم معلوم ميشه 

ازکجامیدونیدازکدوم تخمدان حامله شدید؟

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙