2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست
من تجربه منفی شدن مثبت رو داشتمولی برعکسش رو نه

سلام عزیزم،،علایم پریودی از چن روز قبل پریودیت داشتی چجوری مثبت شدی کی شدی علایمت چی بود میشه توضیح بدی

سلام عزیزم،،علایم پریودی از چن روز قبل پریودیت داشتی چجوری مثبت شدی کی شدی علایمت چی بود میشه توضیح ...

رو این حساب نکنا

خیلی علائم متفاوتن

من کمر درد داشتم در حد قطع نخاع ک رفتم پزشک عمومی ولی نمیدونستم باردارم مسکن داد

سینه هام درد میکردن خیلی

همین 

لکه بینی نداشتم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو این حساب نکناخیلی علائم متفاوتنمن کمر درد داشتم در حد قطع نخاع ک رفتم پزشک عمومی ولی نمیدونستم با ...

دقیقا کمر دردم خیلی زیاد بود امروز اصلا کمرم درد نگرفته دیروزم کم شد کلا ولی حالت تهوع دارم همش دوس دارم بیارم بالا و چیزی نیست بیاد 

رو این حساب نکناخیلی علائم متفاوتنمن کمر درد داشتم در حد قطع نخاع ک رفتم پزشک عمومی ولی نمیدونستم با ...

هر چی غذا میخورم بازم معدم انگار خالیه حالت تهوع هایی که وقتی معده خالیه چجوری میشه همونجورم

دقیقا کمر دردم خیلی زیاد بود امروز اصلا کمرم درد نگرفته دیروزم کم شد کلا ولی حالت تهوع دارم همش دوس ...

تو اقدام بودی لابد

من اقدام خاصی نبودم بخاطر همین بیخیال بودم 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هر چی غذا میخورم بازم معدم انگار خالیه حالت تهوع هایی که وقتی معده خالیه چجوری میشه همونجورم

حالت تهوع واسه الان زوده ها

از هفته ۸ ب بعد شروع میشه

چقد دیر میگذره تا 5م خیلی سختمه کاش میشد فهمید الان

خودتو مشغول کن

دم عیده کاری واسه خونه و خودت انجام بده متوجه گذر زمان نشی

هنوز نشدم حس میکنم شدم نشدم بی بی چک هم گذاشتم منفی شده حالا من کدومم🙂

ازمایش بده خب خودتو راحت کن از بلاتکلیفی

نمیدونم والا هم مثبت شده هم منفی نمیشه چیزی گفت

سلام امروز 7تم هست و هنوز پریود نشدم دیشب لک صورتی دستمال کشیدم بود امروز نبود تا عصر بازم دستمال که کشیدم یه بار دیگه لک دیدم ولی پریود نشدم که خون قرمز ببینم دلیلش چی میتونه باشه

2790
2778
2791
2779
2792