2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب  ما راه داریم هفته ای یک بار زنگ میزنم احوالپرسی میکنم ولی اون زنگ نمی زنه توقع هم ندار ...

کار خوبی میکنی 

ای تخم مرغ...ببین چیکار کردی باملت ؟گوجه هم سالی سه بار گرون میشه ولی مثله تو بی آبرویی نمیکنه 
شوهرم اگه هر شب بهش زنگ نزنه فرداش زنگ میزنه با شوهرم دعوا می کنع , اخه زنگ زدن زوری هم مگه داریم !! ...

خیلی زشته واقعا اه اه ینی چی اخه 

ای تخم مرغ...ببین چیکار کردی باملت ؟گوجه هم سالی سه بار گرون میشه ولی مثله تو بی آبرویی نمیکنه 
جالبه يكي مثل تو ناراحته كه مادرشوهرش زنگ نميزنه بهش،يكي مثل من ناراحتم كه چرا هر روز زنگ ميزنه. عج ...

همیشه میگه زنگ نمیزنی احوالموبپرسی،همش انتظارداره من زنگ بزنم خودش هیچییی😟فقط به پسرش زنگ میزنه

چقدر خوب که انقدر صمیمی هستید☺

آره بهترین رفیقمه ، یعنی از عالم و آدم دلگیر باشیم با هم قرار میزاریم میریم بیرون یه چی میخوریم درد و دل میکنیم آروم شدیم میاییم خونه که پسرا و شوهرامون نفهمن. کلا مسکنیم برای هم

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

الان خیلی کم زنگ میزنه دانشجو شهر دیگه که بودم هر شب زنگ میزدن پدرشوهر مادرشوهرم دیوانه شده بودم الانم که اون پسرش شهر دیگه است هرشب زنگ میزنن هرکی ام تو خونشون باشه باید حرف بزنه دیگه حرفی نمیمونه مجبور میشن حرفای چرت و پرت خاله زنکی بزنن والا 6 سال شهر غریب بودم هر دو سه روزی یک بار اونم فقط با مامانم حرف میزدم

آهای مهربونا! عاشقتونم!  

مادر شوهرم خیلی ماهه همیشه خودش میزنه . من کلا به هیچ کس زنگ نمیزنم منظوری هم ندارم کلا ادم تلفنی نیستم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیزم شما هرچند وقت یکبار ،بشرطی که اذیت نشید، زنگ بزنید این نشونه بزرگواری شماست.شما محبت و مهربونی ...

حرف شمادرست،ولی چرا باید همچی یکطرفه باشه،جای اینکه یکبار به شوهرم زنگ بزنه بهخودم زنگ بزنه...

آره بهترین رفیقمه ، یعنی از عالم و آدم دلگیر باشیم با هم قرار میزاریم میریم بیرون یه چی میخوریم درد ...

خدا روشکر چقدر حس خوبی بهم دست داد منم با مادر شوهرم اصلا مشکل ندارم رابطمون خوبه ولی نه در حد شما صمیمی

ما اوایل خیلی تلفن کشی داشتیم جوری که آماره همه چیمو داشت ورود خروجم کارآمون و ... خودم کم کردم تماس ...

خوشبحالت من که مادرشوهرم بیکاره هر چند وقت یبار سر زنگ نزدن و مهمونی رفتن و کادو جایی بردن و .... بامن دعوا می کنه , هر موقع هم که زنگ میزنی باید بیاد خونه ما , من صبح ها سرکار شبها بپزم بدم مادرشوهر بخوره , گیر افتادم از دستش , خدا کمک کنه بهم 

خدا روشکر چقدر حس خوبی بهم دست داد منم با مادر شوهرم اصلا مشکل ندارم رابطمون خوبه ولی نه در حد شما ص ...

اره من کلا با همه راحتم و چون خانواده پر رفت امدی داشتیم راحت با همه انس میگیرم . ولی از شانس مادرو خانواده شوهرم خیلیی خوب از آب درومد . کلا آرامش زندگیم رو مدیونشونم 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
چه چیزایی برات مهمه! مهم اینه تو و همسرت از همدیگه راضی باشین و دل بدین و قلوه بگیرین.مادرشوهر زنگ ...

ممنون ازراهنماییت دوست عزیز😊شایدمهم بودن اینجورچیزا واسه اینه ک خیلی زودرنجم دوستدارم ب کسی احترام میذارم اونم متقابلا جوابموبده کم توجهی نکن..