2777
2789
عنوان

رضایت از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 42 پست
اوه 😑 منم همین بودم.موفق نشدم امسال نشستم میخوام زبان بخونم چون علاقه دارم😊

زبان خیلی اسونه من پارسال کنکورشو دادم یبول شدم ولی میخوام پرستاری قبول شم براهمون نرفتم زبانو ینی اگ بخونی قبولی

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پسرم حدود 20 روزه ک گلاب ب روتون اسهال داره ...پسرم خوب شه راضی ام...خدایا پسرمو خوب کن گناه داره کوچولو😢😳

😍خدایا دوستت دارم واسه هرچی ک بخشیدی همیشه این تو هستی ک ازم حالم رو پرسیدی😍

خدا برای بندش بد نمیخواد که.مشکلات واسه همه هست.اما همینکه دل ببندی به خدا وبدونی که تنهات نمیذاره یعنی خوشبختی.خوشبختی هم یعنی رضایت.الهی همتون همیشه راضی و سلامت باشید

ناشکری نباشه ی وقت

من شوهرم ریاد خوب نیس

ب خانوادم توهین میکنه البته پشت سرشون دربارشون بد میگه جلو مادرشوهرم

کوچیکشون میکنه

عصبی میشه وحشی میشه هر حرفی از دهنش درمیاد میگه  

بعد میاد منت کشی و ببخشید و اینا

من الان دلم ازش پره

ابروی منو خانوادمو جلو مامانس برده و کوچیکمون کرده 

ن زیاد راضیم ن ناراضی 

فقط میخام بدون دردسر و بدتر شدن اوضاع بمیرم 

رضایتتون از چیه

اول از همه از همسرم . خانواده همسرم راضیم خدا رو شکر. رابطه همسرم با خانوادم خوبه. هر دو طرف بهم احترام میزاریم  مشکلات و بودن اختلاف نظر تو زندگی همه طبیعیه ولی ما بعد از 10 سال  یاد گرفتیم چجوری حلش کنیم. قهر و آشتی هم داریم طبیعتا گاهی عصبانی هم میشیم از دست هم ولی مهم اینه که زود میتونیم جمعش کنیم.
بعد خب از اینکه شاغل هستم و برای خودم و شاید جامعه یه کوچولو مفید هستم حس خوبی دارم.
دوستان ، رفقای صمیمی و اقوام مهربونی دارم که باهاشون حالم خوبه. ادمایی که بهم انرژی منفی میدن رو کلا از زندگیم حذف کردم.
قطعا این وسطا مشکلات مالی  یا یه اتفاق های یهویی پیش میاد که ممکنه بهم بریزی ولی من کلا آدم قانعی هستم. 

ناشکری نباشه ی وقت من شوهرم ریاد خوب نیس ب خانوادم توهین میکنه البته پشت سرشون دربارشون بد میگه جل ...

الان چیکار میکنی؟منم همین اوضاع خسته شدم میخام جدا شم دیگ سیم اخرم نمیدونم با پسرم چی کنم خیلی کوچیکه😔😔😔بدتر لز اینا با خاتوادش تو ی ساختمانیم پدر کثافطش خیلی دخالت میکنه پیر مرد گستاخ😔😔

خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃