منم همینطور میخواستن بستری کنن خودم نذاشتم گفتم یه سونو کنید اگه تخمدونام نچرخیده و مشکلی نیست میرم
من خیلی درد داشتم سونو گراف گفت رحمتو به توپ بستن
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
از ما نخواستن تا چند بار که تخمک داشتم و نمیشد مشکوک شدن ازمایش گرفتن فک کنم باید خودت بخوای
نه مرکز ما که میدن فقط اونایی که اسپرم اهدای هستن ندادن منم چند بار تخمک کشی شدم تازه سری آخر شوهرم به دکتر گفت نمیشه نخورم من دکترم تأکید کرد که باید حتما بخور آخه دارو های بدی م هم نیست همش ویتامین
منم همینطور در حدی بود که راه رفتنم برام مشکل شده بودلااقل نتیجه میگرفتم دلم نمیسوخت..
عزیزمم ناامید نشو
انشالله بدون دارو باردار بشی
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍