2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست
واقعاااا بعد کسی مسخرش نمیکنه؟!یا از نظر اجتماعی اگه دیگران بدونن هزار عیب و ایراد روش نمیذارن

نبخدا اخه چه مسخره ای اتفاقا بهش افتخار میکنه بابام شغل دولتی داره ماشین داره خواستگارم داره در کل صرع فقد یه تشنج هست که میلیون ها نفر ت  ایران تشنج کردن

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبخدا اخه چه مسخره ای اتفاقا بهش افتخار میکنه بابام شغل دولتی داره ماشین داره خواستگارم داره در کل ص ...

چه خوب امیدوارم همیشه موفق باشه🤍🌱

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

چه خوب امیدوارم همیشه موفق باشه🤍🌱

مرسی عزیزم همچنین 

گل بی عیب خداست شک نکن هیچ بنده ای بی عیب نیست نزار این بیماری دورت حصار بکشه

قرصات رو مرتب مصرف کن من خیلیارو دیدم درمان شدن

امیدوارم 🫠

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

مرسی عزیزم همچنین گل بی عیب خداست شک نکن هیچ بنده ای بی عیب نیست نزار این بیماری دورت حصار بکشه

منم بخوام محیط اطرافم اجازه نمیده البته خانواده ام نه

ولی دوستا وآشناها البته خیلی از خواستگارامم بخاطر همین مسئله منصرف می شن

از بین نرفت؟!آخه منم از همین حدودا دارم دکترم میگفت ممکن کاملا رفع شه🤦‍♀

خواهر من ۱۸ سال دارو مصرف کرد خوب شد، ارشد روانشناسی بالینی داره چهار ساله معلمه.

شما سالم هم باشید جلو دهن مردم رو نمی‌تونید بگیرید. واسه خودتون زندگی کنید

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

منم بخوام محیط اطرافم اجازه نمیده البته خانواده ام نهولی دوستا وآشناها البته خیلی از خواستگارامم بخا ...

میدونم سطح فرهنگی خب ضعیفه اهمیت نده عزیزم خواستگار خوبم مطمئن باش میاد 

خواهر من ۱۸ سال دارو مصرف کرد خوب شد، ارشد روانشناسی بالینی داره چهار ساله معلمه.شما سالم هم باشید ج ...

فدای شما

واقعاا با حرفاتون انرژی گرفتم 🤍

امیدوارم خواهرتون همیشه سالم و موفق باشه🌱