2777
2789
عنوان

از زندگی خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصورت از شماهایی که تو نی نی سایت میبینم همونایی که تو اینستا میبینم

همه نقاب دارن

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

۱۶

اوووه منم سن تو بودم خیلی عذاب کشیدم از سمت مامانم الان افسوس اون رویارو میخوام ک نوجوانی نکردم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

۱۶

راه زیاد داری عزیزم نا امید نباش اگه موضوع احساسیه گذر زمان حلش میکنه ،برای اینکه آیندتو بسازی بچسب به درست یا اگه درسو دوس نداری برو یه حرفه یاد بگیر پیشرفت کن من آرزوم بود تو سن تو بودم

سنت کمه امیدوارم ارامشتو بدست بیاری

ب نظرت با وجود ی شوهر دروغ گو و خیره آرامش بدست میاد؟

منم تو حال بدیم، اوضاع داشت درست میشد ولی یهو بهم ریخت!

فقط بگم واقعا گاهی لازمه یه چیزی از اتفاق بد یاد بگیریم وگرنه حالمون انقد بد میشه و میمونه تا اون درسه رو نگیریم همینه. به این و اون لعنت بدیم حال مارو خوب نمیکنه. اتفاقا برعکس خودمون انقد تو اون حال غرق میشیم که دیگه نمیبینیم اون طرف کارمای خودشو بوقتش پس میده! چون ما دلمونو سیاه میکنیم خدا هم اجازه دیدن بهمون نمیده!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!