2821
2789
من حتی جهیزیه هم خودم چیدم ،سیسمونی خودم آماده کردم اونا فقط یه ۲۵ پول دادن من اصلا نمیخواستم اونم ب ...

گلم اگه یه مادر بچش رودوست داشته باشه معلومه انگار یه تکه ازقلبش داره میزنه ولی متاسفانه بعضی از مامانا همین طور هستن وعوضم نمیشن وبچشون رو میچزونن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شده دیگه مامان من اخم میکنه چرا حالا زنگ زدی یا بی‌حوصله جواب میده منم دیگه زنگ نمیزنم شاید اسی ه ...

مامان ی که مدام این جوری باشه فرق می‌کنه همه‌ی آدما یه وقتایی حوصله ندارن

چه حرفی میزنی،مادرشوهر من هر روز به شوهرم زنگ میزنه مادر من میدونه من باردارم و تنهام

مامان منم هر روز بهم زنگ میزنه اما اگه من زنگ بزنم بدش میاد      شاید همینطور که الان به من تند شدی با اونم تند حرف میزنی    مگه مادرت نیست ازش بپرس چرا حالتو نمیپرسه 

مامان ی که مدام این جوری باشه فرق می‌کنه همه‌ی آدما یه وقتایی حوصله ندارن

باورت میشه اصلا نمیدونم چه حسی بهم داره فقط با من اینطور نیست با برادرم هم اینطوره به خاطر همین همیشه خودش زنگ میزنه قربون صدقمون میره اما اگه ما زنگ بزنیم دستش بند باشه مارو میکشه 

مامان منم هر روز بهم زنگ میزنه اما اگه من زنگ بزنم بدش میاد شاید همینطور که الان به من تند شدی ...

من فقط اومدم درد دل موشکافی میکنی آدم باردار مثل آدم عادی نیسن سرکوجیکترین چیزا ناراحت میشه

باورت میشه اصلا نمیدونم چه حسی بهم داره فقط با من اینطور نیست با برادرم هم اینطوره به خاطر همین همیش ...

مادرشوهر من اصلا از شوهرم گلایه نمیکنه چرا زنگ نمیزنی هر روز زنگ میزنه 

اصلا تند حرف بزنم بچشم باید درکم کنه

نشد دیگه  اون مادره که میتونه تند حرف بزنه   بچه باید آروم باشه   فکر کنم جواب سوالتو گرفتی من هم بچه هستم هم بچه دارم  وقتی بچه ات بیاد دنیا بزرگ شه اخم بهت کنه میفهمی چقدر برای مادر سخته   تقریبا یک ماه پیش ی چیزی به مادرم گفتم هنوز ناراحتم لعنت به من کاش لال میشدم نمیگفتم   خیلی تحت فشار بودم 

نشد دیگه اون مادره که میتونه تند حرف بزنه بچه باید آروم باشه فکر کنم جواب سوالتو گرفتی من هم بچ ...

نه عزیزم اینجوری تو میگی پس قدیسه نیست اگر نتونته درکت کنه به چه دردی میخوره

منم میدونستم دوستم نداره اما از وقتی پیر شده محبت رو تو نگاهش میبینم انگار خودش پشیمونه حتی محبت کل ...

من همیشه میدیدم مادرم با مادرش همیشه دعوا میکنه اصلا اخلاقش خوب نبود بیچاره مادربزرگم ولی مادربزرگم کرم می‌ریخت، الانم میریزه مامانم اصلا به حرفا و کاراش فکر نمیکنه 

هی میگه من باردار بودم اینطوری بودم 

باید همچنین مادری دلشته باشی درک کنی 

برای تست شام عروسی ببریش قیافه بگیره برای تو و شوهرت اخم و تخم که من عروسیتون نمیام 

یا توی عقد یه کیف بخره شوهرت بعد بزنت چرا پولای نامزدت لباس میخری جهیزیه بخر 

خودشون یه لباسم برات نمیخرن

2824
2823
2791
2779
2792