2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه کی به دنیا میاد؟ من خودم ۲۴ اسفند گفتم بیاد

فرودین،فرشا رو دادم شستن،دو تا دستباف دارم شامپو میخواد دو تا پرده بشورم پتوها هم خشکشویی دادم ،کابینتا و بالکنا،دیوارا و سرویسا

یعنی هشت ساعت ۴ میلیون؟

آره 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

همون اشتباه میکنه دیگه گرونترین اطراف ما ۱۸۰۰ هست واسه هشت ساعت

منم ۱۲۰۰ میدم ۸ ساعت رو. ۳ ساله میاد واسه عید بیشتر میشه چون عیدی هم‌میدم بهش ولی ساعتی ۵۰۰ نیست قیمتش 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
میشه ماهی ۱۲۰ میلیون تومن😐

هر روز که کار گیرشون نمیاد  بعد نوبتی میفرستن

البته من خودم به نظرم ۵۰۰ خیلی زياده.  تازه میگفت اصلا هم از کارش راضی نبوده 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خوبه خدا رو شکر فقط اینکه تنهام غصه میخورم خواهرم مجرده فعلا بیکاره تا ۱۲ ظهر میخوابه نمیاد کمکم ای ...

عزیزم الهی فداتشم اشکال نداره ادم تو این شرایط بقیع رو میشناسه کارگر بگیر گلم برای سلامتی نینی هم که شده اونم اگه حامله شد تو کمکش نرو 

هر روز که کار گیرشون نمیاد بعد نوبتی میفرستنالبته من خودم به نظرم ۵۰۰ خیلی زياده. تازه میگفت اصلا ...

اتفاقا هررووووز کار دارند من خیلی سخت میتونم باهاشون هماهنگ کنم

منم ۱۲۰۰ میدم ۸ ساعت رو. ۳ ساله میاد واسه عید بیشتر میشه چون عیدی هم‌میدم بهش ولی ساعتی ۵۰۰ نیست قیم ...

مال من پارسال ۹۰۰ می گرفت امسال گفته ۱۵۰۰ برای خانم برادرم خانمه میگه ۱۸۰۰ ولی خب وسایل سنگین رو هم جابجا میکنه ،من امسال فقط کابینت هام رو باید بچینم