2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا برای ازدواج نمیشه؟

چون در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.

ازدواج باید با عقل صورت بگیره وقتی هم که عقلت مطمئن به امری باشه نباید تفال زد. استخاره به معنیه تفال به قرآن تووی کاریه که درش تردید داری. دفاتر مراجع و برخی علما که زنگ بزنی برای استخاره ازت میپرسن اگه واسه ازدواجه نمیگیرن.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

استخاره رو باید وقتی گرفت که بین انجام دادن یا ندادن کاری مونده باشی...بهتره کسی انجام بده که بلد باشه...نه خیلی ام وقت و زمان خاصی نداره...تو کتاب مفاتیح الجنان روش گرفتن استخاره اومده...من خودم همیشه استخاره امام زمان میگیرم..اونم تو کتاب هست...و فقط باید یکبار بگیری نه انقدر بگیری که همون که میل خودته بشه...

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
میشه برای من بگیرید البته استخاره نمیخوام یه حاجتی دارم میخوام ببینم برآورده میشه یا نه؟

میگم که استخاره رو وقتی میگیرن که طرف میخواد مثلا خونه بخره و دو دله شک داره که بخره یا نه .پس میگن یه استخاره بگیر 

لاحول ولا قوه الا بالله
میشه برای من بگیرید البته استخاره نمیخوام یه حاجتی دارم میخوام ببینم برآورده میشه یا نه؟

آنها بسيار به سخنان تو گوش مى‏دهند تا آن را تكذيب كنند; مال حرام فراوان مى خورند; پس اگر نزد تو آمدند، در ميان آنان داورى كن، يا (اگر صلاح دانستى) آنها را به حال خود واگذار! و اگر از آنان صرف‏نظر كنى، به تو هيچ زيانى نمى‏رسانند; و اگر ميان آنها داورى كنى، با عدالت داورى كن، كه خدا عادلان را دوست دارد!