2821
2789
عنوان

شیرمادر

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 89 پست

بچت ک شیر خورد وقتی خوابید پاشو برو با شیردوش دستی  بدوش

من برقی و دستی داشتم واقعا هیچ فرقی ندارن

حسابی سینتو خالی کن

هرچی ببشتر خالی بشه بیشتر شیر تولید میکنه. آب و شیر هم زیاد بخور

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
عوارض نداره؟

اصلا

ب پسر ۳ساله منم متخصص داده بود ماه ها میخورد بخاطر معدش

قرص خیلی ساده ای هست

تاثیر رو بچت هم نداره

خیالت تخت

خود دکتر فوق تخصص نوزادان بهم گقت تو تهرانم استاده اصن خیلی خفنه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثل تخم شربتی هست مملو از کلسیم خیس کن تو شربت بریزحواست باشه از تخم شربتی درشت تره اشتباه بهت ندن ا ...

دستت درد نکنه

لطف کردی

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

پس فعلا اینایی که گفتم رو نخور تخم مرغ برات خوبه فالوده سیب شیره و ارده لبنیات هم فعلا نخور

دستت درد نکنه عزیزم

لطف کردی

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

آهان من میخورم آب سردیعنی بخاطر همونه؟؟؟ممنون ک گفتی

تازه زایمان کردی درسته؟

آب سرد بدنتو  سرد می‌کنه

چربی شکمت سفت میشه 

و عفونت هم میگیری سعی کن اب ولرم بخوری نه داغ نه سرد

برای خودت میگم نه شیر

غذا های لعاب دار بخور مثل همون کله پاچه و آبگوشت و سوپ و آش قلم

هم مقوی هست هم ارزش غذایی شیرت بیشتر میشه

پیاز و سیر خام نخور مزه شیرت بد میشه برای نی نی

بچت ک شیر خورد وقتی خوابید پاشو برو با شیردوش دستی بدوشمن برقی و دستی داشتم واقعا هیچ فرقی ندارنحسا ...

دستت درد نکنه

فکر کردم خالی کنم تموم شه

دیشب هرکار کردم با دست دوشیدم کلا ۲ قطره شد🥲

اصلاب پسر ۳ساله منم متخصص داده بود ماه ها میخورد بخاطر معدشقرص خیلی ساده ای هستتاثیر رو بچت هم نداره ...

باشه ممنونم از راهنماییت

من آبجیم یادمه هیچ شیر نداش...قلم گوساله گرف جوشوند حالت آبگوشتی..آبکی یک کاسه میخورد ...خیلی خوب شد ...

هروز میخورم

ولی قطره ای میاد شیرم

آب قلم

ماهیچه

پای مرغ

همه چی

من اینو گرفتم

ممنون عزیزم

خیلی لطف کردی

دستت درد نکنهفکر کردم خالی کنم تموم شهدیشب هرکار کردم با دست دوشیدم کلا ۲ قطره شد🥲

نگران نباش

شیر اندازه معده بچه تولید میشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸