2777
2789
چرا استیکر غمگین عزیزم توکل بر خدا کن من ۳۸ سالمه ولی اندازه یه زن ۹۰ ساله تو زندگیم مشکل داشتم سعی ...

موهام بی دلیل 2 ساله ریزش غیر طبیعی داره هر چقدر خرجش میکنم بی‌فایده اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا هم دهه شصتی ها رو خیلی دوست داره واقعا نسلی بودیم که هیچوقت تکرار نمیشه. هنوز حسرت یه عروسک که پ ...

من آرزوی موندن تو پارک ی صبح تاعصر رو داشتم ولی خانوادم اهلش نبودن 

موهام بی دلیل 2 ساله ریزش غیر طبیعی داره هر چقدر خرجش میکنم بی‌فایده اس

شما هم واکسن کرونا زدین؟ من قبل از واکسن اصلا نه حساسیت و ریزش مو نداشتم بعد از واکسن روی بینی قرمز میشد حس میکردم فلفل ریختن میسوزه هنوز هم درست نشده همش پماد میزنم ریزش مو هم گرفتم بعد از تنبلی تخمدان هم بدتر شده بود الان هم دارو برای تقویت مو میخورم اسمش هم نوتراکس پریوتین هستش البته شامپو و ویال و چیزهای دیگه هم دکتر داد فایده نداشت الکی فقط پول دکتر و دارو دادم 

💔💔💔💔💔💔

من آرزوی موندن تو پارک ی صبح تاعصر رو داشتم ولی خانوادم اهلش نبودن

عزیزم منم مثل شما بودم تو یه خانواده مذهبی و سنتی با قوانین سفت و سخت زندگی کردم چون خودم برعکس خانواده بودم برام خیلی سخت بود شغل پدرمم شرایط رو برای من سخت کرده بود پدرم کارمند حفاظت اطلاعات ارتش بود دلم میخواست برم کلاس موسیقی مادرم میگفت مردم چی میگن کلا زندگی من با حرف مردم گذشت 😊

💔💔💔💔💔💔

شما هم واکسن کرونا زدین؟ من قبل از واکسن اصلا نه حساسیت و ریزش مو نداشتم بعد از واکسن روی بینی قرمز ...

آره سه دوز زدم ولی تقریبا یک سال ونیم از آخرین دوز می‌گذشت که ریزش شروع شد 

آره سه دوز زدم ولی تقریبا یک سال ونیم از آخرین دوز می‌گذشت که ریزش شروع شد

دقیقا منم یک سال بعد ریزش و حساسیت گرفتم خدا ازشون نگذره مردم رو مجبور کردن واکسن بزنن 

💔💔💔💔💔💔

ولی پزشکم گفت اگر از واکسن باشه نهایتا 6 ماه ریزش میده نه دو سال

سلام خوبین

واقعا پی ار پی موثر نبوده؟☹️☹️

منو بگو میخواستم پولامو جمع کنم بعد عید برم 

پس این عکسا تو نت چیه گذاشتن کلی پر شده

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
هزینه دقیق الانو نمیدونم ولی من چند ماه قبل پیش دکتر عموزاده پی آر پی زانو انجام دادم هزینه ی معقولی ...

من انجام دادم برای هر زانو ۳/۵۰۰ البته فقط یک زانو رو تزریق کردم بعد از عید برای نوبت دوم تزریق میرم فعلا درد دارم احساس نرمی میکنم تو زانو و زانوم زور نداره حتی از پله بالا برم امیدوارم اثر کنه من پارسال ۴ بار ژل تزریق کرده بودم اینجوری نبود دو روز فقط درد داشتم ولی نمیدونم پی آر پی چرا دردش بیشتره 

💔💔💔💔💔💔