2777
2789
عنوان

پریود نشدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم مشکلم همین اخرین پریودم ۱۹ آذر بوده از ترس تا دیروز بی بی چک نزدم دیروز زدم حاله ننداخت منم انداختم دور صبح رفتم دیدم دو تا حاله داره اعصابم بهم ریخته . اخه بعد دو ماه اگه بار دار بودم همون اول باید دو تا خط نشون میداد نه ؟

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
وای منم مشکلم همین اخرین پریودم ۱۹ آذر بوده از ترس تا دیروز بی بی چک نزدم دیروز زدم حاله ننداخت منم ...

والا توی کاتالوگش که نوشته ی هاله ی بعد از پنج دقیقه معتبر نیست ولی خواهر دوستم بعد از یکساعت هاله دید و باردار بود

یعنی خطرناکه باعث نازایی میشه؟😭

نهایت 3تابایدروش جلوگیرشواقااون عوض کنه درسته هردولذت می‌برین امابعداتوعذاب شومیکشی یااز....استفاده کنه یا پیشگیری معمولی قبل اینکه بیادست بکشه تامجبورنباشی خودت ناقص کنی نازایی کم خونی پوکی استخوان دقت کنید موقع رابطه 

ازاد

نه قطعش کردم دکتر گفت خدا بهت رحم کرده چون مصرف اینها تو چهل سالگی خیلی خطرناکه

چرا چه خطری؟

تاحالا هیچ دکتری بهم نگفته .

من ۱۳ ساله میخورم

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

چرا چه خطری؟تاحالا هیچ دکتری بهم نگفته .من ۱۳ ساله میخورم

خوب من چهل سالم تمام شده برای چهل سال به بالا داروی هورمونی خطرناکه،برای کیست سینه حتما چک کن داری پیوسته میخوری؟

خوب من چهل سالم تمام شده برای چهل سال به بالا داروی هورمونی خطرناکه،برای کیست سینه حتما چک کن داری پ ...

وسطاش دو تا بارداری داشتم نخوردم فقط .

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛