2777
2789
عنوان

فیبروز کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 8355 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنونم عزیزم ،با همین روش ۱۷ کیلو وزن کم کردم ، چاقی بزرگترین عامل کبد چربه

عزیزم مگه وزن اولتون چقدر بود ؟ من وزنم خیلی زیاده خودمم میدومم ه چقدر در معرض کبد چرب و دیابت هستم ولی نمیتونم رعایت کنم همین الان پنج تا شیرینی خوردم 😭😭😭

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
عزیزم مگه وزن اولتون چقدر بود ؟ من وزنم خیلی زیاده خودمم میدومم ه چقدر در معرض کبد چرب و دیابت هستم ...

من ۸۷ کیلو بودم

میدونی خدایی نکرده کبد آسیب ببینه شدید باشه درمان نداره، به فکر خودتو سلامتیت باش ،هیچی ارزش اینو نداره که بخاطرش سلامتیتو به خطر بندازی

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏
من ۸۷ کیلو بودممیدونی خدایی نکرده کبد آسیب ببینه شدید باشه درمان نداره، به فکر خودتو سلامتیت باش ،هی ...

من ۱۰۵ حالم از خس خس نفس هام بهم میخوره حالم از قیافم بهم میخوره شبا اصلا نمیتونم نفس راحت بکشم

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
من ۱۰۵ حالم از خس خس نفس هام بهم میخوره حالم از قیافم بهم میخوره شبا اصلا نمیتونم نفس راحت بکشم

اراده داشته باش عزیزم به فکر خودت باش ، منم چاق بودم لباسی که میخواستم نمیتونستم بپوشم ، راحت نبودم ،فشارم مدام بالا بودآخرشم کبدم ،دیگه سلامتیم تو خطر بود 

دیر فهمیده ،کاش زودتر متوجه میشد کنترلش میکرد

اخه هیچ علامتی نداشت 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

میشه بگید دکتر برای آسیب کبد به شما چه دارویی داد؟

شرمنده من الان پیام شمارو دیدم 

لیوی مارین ۱۴۴ میلی گرمی