2777
2789

شوهر منم پنچ شنبه ها اینطوریه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

زنگ بزن بگو یکی درو زد رفتم باز کنم کسی نبود الان یکی داره در میزنن بزار بترسه بیاد از فرداشم همین ت ...

خب چند تا خونه تو یه ساختمون هستیم باور نمیکنه که میگه امنیت داره 

♥️خدایاشکرت♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو اینجا عنوان نکن عزیزم با خوندن نظرات ممکنه عصبانی بشی و بری با شوهرت دعوا بکنی و کارتون ب جاهای بد کشیده بشه

اما در کل اگه شوهرت آدم حرف گوش کنیه بهت گوش میده باهاش حرف بزن بگو زیاد ازین کارا نکن دیر خونه نیا چون عادت می‌کنه مثه شوهر من هرچند شوهر من از اولشم ب حرف من نبود بلایی نمونده ک سرم نیاورده باشه 

اگه شوهرت ب حرفته باهاش حرف بزن تکرار نکنه اگه نیست خودتو خسته نکن بدتر میشه باهات

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

پی اس دارید بازی کنید؟ یا ی بازیه هیجان انگیز کامپیوتری یا پاسور ... یه بازی خلاصه

فیلمای هیجانی بزار

غذای خوشمزه 

و هله هوله

نگو برای اون اماده کردی 

خودت باهاشون مشغول شو . اومد تعجب کنه ک ط حالت خوبه و چقد داره خوش میگزره بهت

اونم از فرداش ببینه خونه ارومه

پابند میشه. 

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

خب چند تا خونه تو یه ساختمون هستیم باور نمیکنه که میگه امنیت داره

رفیق بازا اهمیت نمیدن  رفیق بازی مث درد بی درمونه اینا نباید زن می‌گرفتن تقصیر ننه هاشونه براشون زنگ میگیرن دختر مردم بدبخت میکنن خودشون میرن پی عیاشی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عجب خدا همه مردا رو ب راه راست هدایت کنهاگه از جا و مکانش و آدمایی که باهاشونه خبر داری که فعلن ییخی ...

اره میشناسمشون اگه نمی‌شناختم که تاالان صدتا فکر میومد تو ذهنم 

♥️خدایاشکرت♥️

اگر واقعا پیش رفیقاش رفته باشه

میشه با یسری ترفند تو خونه نگهش داشت.

فقط قبلش مطمئنی خانوم بازی نمیکنه؟

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یعنی همشون دیر وقت میان خونه؟

خیلیا چون جنوب هوا گرمه شبا تا دیر بیرونن

منه دخترم خیلی وقتا با دوستام شده تا ۱/۲ شبم بیرون بودیم

پاساژا اینجا تا ۱۲ بازن بعد یه شام و کافه میشه ۱/۲

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بعلی وقتا 1 میاد بعضی وقتا تا دیر وقت هوففف

بگو تنهایی میترسم . بگو سر و صدای عجیب میاد تو خونه تنها میشم . ی عطر خوشمزه خوشبو بزن بخودت و ی لباس گوگولی دخترانه اومد مث ی دختر بچه ترسیده برو بغلش و با ناز گلایه کن تنهام نذار شب ها و ....... احتمال زیاد جوابه ... نتیجه نداد روش های دیگه . شب ها دوتایی برید دور دور و خوش گذرانی یا تو خونه بازی دونفره کنید فیلم ببینید و ....

اینو اینجا عنوان نکن عزیزم با خوندن نظرات ممکنه عصبانی بشی و بری با شوهرت دعوا بکنی و کارتون ب جاهای ...

اصلا حرفمو گوش نمیکنه همش کار خودشو انجام میده هرچی میگم خودشو به یه راه دیگه میزنه 

♥️خدایاشکرت♥️