2777
2789
عنوان

خواستگازم گفت مهریه 14 باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷۲تا بنداز ب نیت ۷۲تن۱۴تا خیلی کمه شایذ ب طلاقم فکزکزده ک اگ ی روزم خاست سکه بده کم باشه

مهریه قبلیم ۷۲ تا بود و دوماه بعد از عقد طلاق گرفتم

فقط ۳ تا سکه به نیت امام حسین گرفتم بقیه رو بخشیدم

خداوندا شبم را روز گردان...

14تا چی؟؟ حداقل 114 سکه عندالمطالبه بزن مهریه.خواهش میکنم جوگیر نشو. مهریه حق زنه و هیچ ربطی به طلاق نداره  فقط چون حق طلاق با مرده. مهریه تنها راه نجات برای زن می‌تونه باشه. از طرفی اگه مرد بمیره و ملک و دارایی داشته باشه سهم بسیار ناچیزی به زنش میرسه  تمام داراییش مال پدرومادر و بچه هاشه. اینجور مواقع تنها چیزی که علم میشه مهریه هست که می‌تونه زن رو نجات بده.

به هیچ عنوان قبول نکن

ولی کلا مستقیم نگو بخاطر سکه میخوام ردت کنم

بهونه بیار که اخلاقات با من اکی نیس

بعد اگه خیلی پرسید بگو من با این عدد اکی نیستم اصلا

نه بحث پول نه بحث قیمت کذاشتن رو دختر

بگو خورد تو ذوقم وقتی اینو گفتین

البته شایدم حق دارین

شما به خیر و مارو به سلامت

قاطع و یک کلام باش

۱۴ تا تنها و تنها درصورتی پذیرفته‌ست که حق طلاق، تصنیف، خروج از کشور، مسکن، تحصیل و اشتغال رو بگیری

عزیزانی که میفرمایین ۱۴ تا خیلیه، ایشون میگن وضع طرف خوبه و توجه کنین همونطور که قیمت طلا و سکه رفته بالا، قیمت اموال قبلی افراد هم رفته بالا، ممکنه طرف یه تیکه زمین داشته که چندان ارزشمند نبوده، الان همون شده ۱ میلیارد و اگر اتفاقی بیوفته خدای نکرده توی زندگیشون، این زمین رو میفروشه ۱ میلیارد رو میده میگه طلاقتم نمیدم تا موهات رنگ دندونات بشه

البته ۱۴ تا یک میلیارد تومنهکم نیس زیاد هم نیس

بهم گفت عرف خانوادتون چیه گفتم عرف خاصی نداریم و باید به توافق برسیم و صحبت کنیم

ولی خب دیگه ۱۴ تا سکه هم نداشتیم اکثرا بالای ۵۰ بودن 

خداوندا شبم را روز گردان...
2790
2778
2791
2779
2792