2777
2789
عنوان

تمایل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 36 پست
خود ا ر ض ا یی دارع؟

گاهی داره ولی نه همیشه چون من همیشه هستم خونه قطعا اگر انجام بده میفهمم 

حتی تو سفر هم رابطه نداریم زیاد مثلا یک هفته فقط یک بار

اوایل ازدواج خیلی خوب بود ولی یهویی اینطوری شد

گاهی حتی با اینکه ن ع و ض داره ولی وسط رابطه ول میکنه و میگه نمیشم

ببخشید دیگه خیلی راحت توضیح دادم ولی خب واقعا واسم سواله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گاهی داره ولی نه همیشه چون من همیشه هستم خونه قطعا اگر انجام بده میفهمم حتی تو سفر هم رابطه نداریم ز ...

عزیزم ببین مردا با انواع مختلفی ارضا میشن و توی ذهنشون فانتزی دارن و مدام با نگاه ارضا میشن...باید بری طرفش باهاش شوخی کنی و لمسش کنی شوخی کنی کم کم س. کس برقرار بشه..لباس زیر متفاوت بپوش.بگو وای عزیزم انگار امشب خسته کاری بیا ماساژت بدم و برو نقاط حساس...باید راهش ببینی چیه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم ببین مردا با انواع مختلفی ارضا میشن و توی ذهنشون فانتزی دارن و مدام با نگاه ارضا میشن...باید ب ...

مرسی از راهنماییت آره باید بیشتر برم سمتش 

هرچند وقتی میبینم وسطش ول میکنه اعتماد به نفسم کم میشه

با خودم میگم شاید از هیکلم خوشش نمیاد 

مرسی از راهنماییت آره باید بیشتر برم سمتش هرچند وقتی میبینم وسطش ول میکنه اعتماد به نفسم کم میشهبا خ ...

نه نه نه این اشتباه نکن گلم هیکلت خوبه و حتی قشنگی افراد معتاد پو.  رن چیز لمسی و د ها نی و جدید میخوان مثلا س ک س داخل حمام. داخل اشپز خونه....باید بری سمتش و جذبش کنی انقدرررررررر باهاش باشی ک انرژی برای خود ارضایی نداشته باشه...لباس خواب داری؟؟؟لباس نیمه باز خونگی؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

جلوی شما خود … میکنه؟

تا خودش نخواد ترک کنه فایده ای نداره تو هزاری س ک سی باشی انواع اقسام لباسا و ایده هارو داشته باشی اون با ذهنش باید کارشو راه بندازه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
آرره عزیزم دارم ولی خیلی وقته نپوشیدم

این کار کن عمدا برو حمام خوووب خودت تمیز کن بعد اخر سری بگو فلانی جان ی لحظه میایی تو حمام اینجا لیف بکشی....یا با حوله بیا بیرون پیشش بگو عزیزم دستم خیلی درد میکنه کمی موهام سشوار کشیدم دستم خیلی درد میکنه تو برام سشوار بکش زیبایی های خودتم نشون بده...ما چون نشون نمیدیم فکر میکنن هات نیستیم و ح ش ر ی ....در صورتی ک بهتر هزارتا پ پ و ر ن هستیم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد