2777
2789
منم شنیدم که باید اینطوری باشه،ولی بعضیا میگفتن اونقدرا مهم نیست.
ولی جانب احتیاط شرط عقله،من که انقدر میترسم غلت بخورم!!!!!!!!!!!!!
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهتره بشینی بعد دو باره برگردی حتما دکترت هم گفته دکگتر به من گفت نمی خواد بشینی اما بسیار بسیار آروم اول به پشت بر گرد و بعد طی چند مرحله به سمت ویگه من خودم نیمه می نشستم اصلا خودتم سختته یهو برگردی
سلام خانمی! امروزه دکترا به این که باید بشینی و بعد به پهلوی دیگه بخوابی اعتقادی ندارند من خودم تا آخرین روزهای بارداری روی شکم می خوابیدم نه بطور کامل ولی به اون حالت خدا را شکر مشکلی هم پیش نیامد البته از دکترم هم پرسیده بودم می گفت عیب نداره
به نظر من هم اصلا ربطی به طرز خوابیدن شما نداره پیچیدن بند ناف . چون بچه با حرکات شما کاری نداره اون برای خودش حرکات مجزایی داره .
مادر شوهر من هم می گفت اول بنشین بعد به اون پهلوی دیگه بخواب .
ولی من رعایت نمی کنم فقط مثلا وقتی می خوام از پهلو چپ به پهلوی راست بخوابم اول طاق باز می شم و بعد به پهلوی راست می خوابم . تو دو مرحله .
تازه مامان من می گفت من که تا ماه آخر همش طاق باز می خوابیدم و هیچی هم نمی شد.
ولی اصلا دم نخوابید چون به خود آدم هم فشار می یاد .
تنها چیزی که من متوجه شدم این هست که تو دوران بارداری هر بلایی سرمادر بیاد بچه اون تو جاش امن و راحته و برای خودش زندگی راحتی رو داره . شما نگران نباشید. اینقدر هم وسواس نباشید.
مونایی جون طاقباز رو دکترا معتقدن ولی نه از اول از ماه 6 به بعد وقتی شکمت بزرگ شد خود به خود طاقباز بخوابی احساس تنگی نفس می کنی اونم تازه اشکال نداره تا زیر 20 دقیقه اینو تو کلاس بارداری به ما گفتن.
برای غلت زدن هم نشستن نمی خواد ولی یک دفعه کلا مادر نباید تغییر وضعیت بده این برای بدن خودش بده اروم اروم بچرخس اشکال نداره
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
سلام
من در همه کارهام معمولا حد وسط را انتخاب میکنم برای همین هر وقت حوصله داشتم میشینم و بعد به پهلوی دیگه میتابم و اگه وسط شب بود و خیلی خوابم میومد آروم به پشت میشم و میچرخم
به نظر خود من بعضی وقتها نشستن و تابیدن هم یه حس خوبی به کمر میده .........