2789
عنوان

خال قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 37 پست
اره..من یه تعدادشون خودشون دوباره محومیشه..بعضیاشون بزرگه...نمیدونم لیزری برای درمانش هست ؟ یانه

فک کنم لیزر میبره 

ولی واسه من زیادههههه

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
اره انژیوم گیلاسیه مورد نداره خوش خیمه ارثی ندارین این نوع خال؟

چرا...اما اینکه تویکسال خیلی زیادشدن منومیترسونه...آره تو فامیل وخانواده دارن اکثرا..اما درحدیکی دوتا...منم تایکسال پیش کلا دوتا بود..این یه سال خیلی زیادشده...خیلی ناامیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا...اما اینکه تویکسال خیلی زیادشدن منومیترسونه...آره تو فامیل وخانواده دارن اکثرا..اما درحدیکی دوت ...

اشکال نداره ریشه این خالا تجمع عروق خونیه اصن ارتباطی با بیماری و اینا نداره لیزرشونم میتونی بکنی اگه بزرگن جراحی سرپایی

اشکال نداره ریشه این خالا تجمع عروق خونیه اصن ارتباطی با بیماری و اینا نداره لیزرشونم میتونی بکنی اگ ...

نه بزرگ نیست...فقط راه حل داشته باشه...نمیدونم میتونی درکم کنی یانه...الان اینقدر ازنظرفکری تحت فشارم این موضوع هم خیلی اذیتم میکنه..خواهرم میگه بابا چیزی نیست نرو تفکرش.. اما من اذیتم خیلی

نه بزرگ نیست...فقط راه حل داشته باشه...نمیدونم میتونی درکم کنی یانه...الان اینقدر ازنظرفکری تحت فشار ...

اره بابا من سابقه زیادی تو اینجور درگیری فکری دارم😂این خال قرمزا بدخیم نیستن خال قهوه ای اگر بود تغییر شکل میداد یا تعدادش زیاد میشد اون ممکن بود خطرناک باشه

بله مشکل شدید معده دارم...

پس به خاطر معده ته

معده تو درمان کنی دیگه خال نمیزنی

من هم یه مدت معدم مشکل داشت خال قرمز میزدم از وقتی معدم بهتر شده دیگه خال قرمز نمیزنم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
امیدارم راهی برای رفعشون باشه...حالا بتونم راهی پیداکنم برای پیشگیری خیلی خوب میشه و هرجار فتم هیچکس ...

اگه لیزر برد بی زحمت ب منم بگو

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
اره بابا من سابقه زیادی تو اینجور درگیری فکری دارم😂این خال قرمزا بدخیم نیستن خال قهوه ای اگر بود تغ ...

نه قرمزه..اتفاقا یبار ناخنم به یکیش خورد خون زیادی ازش اومد و البته رفع هم شد! انگار خون توخونه...