من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
بستگي داره اگه خيلي شوكه شم يعني توقع نداشته باشم كلن خفه ميشم اما اگه بدونم طرف بيشعوره و چندباري من ملاحظشو كردم يه جوري بروز ميدم البته بازم نه با دعوا
بستگی داره، رودربایستی دار باشه، تو خودم میریزم و حرص میخورم و اینقدر میره تو فکرم که دیوانه ام میکنه. ولی مردم غریبه تو خیابون و ... باشه، عصبانیت م و نشون میدم ولی بازم حرص میخگرم و فکرم مشغول میشه
هر سه مورد رو انجام میدم ولی بستگی به شرایط هم داره تازه بعضی موقع ها هرچی دستم بود رو پرت میکردم که این مورد ترک شده دیگه وقتایی که خیلی حرصم دربیاد یا موهامو میکشم یا خودمو میزنم دیگه گریه هم زیاد میکنم فعلا همینا رو یادمه
كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
من عصبانی بشم قشنگ معلومه .. نمیتوتم پنهانش کنم و در اکثر موارد ب دعوا ختم میشه
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷