پدر وظیفه نداره خرج دخترشو بده؟ طبق اسلام و قانون ایران وظیفه داره پدر خرج دخترشو قبل ازدواج دخترش ب ...
همون پدر میتونه بگه نمیخوام درس بخونه پس نه وظیفش نبست
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
همون پدر میتونه بگه نمیخوام درس بخونه پس نه وظیفش نبست
خرج دخترشو پدر مجبوره طبق اسلام و قانون ایران بده اون دختر میتونه از اون پول شهریه دانشگاهشو بده یا با اون پول کار دیگه ای کنه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خرج دخترشو پدر مجبوره طبق اسلام و قانون ایران بده اون دختر میتونه از اون پول شهریه دانشگاهشو بده یا ...
اره من خرج دانشگاه رو گفتم
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
زر نزن ببینم تو چی راجب شرایط من میدونی که نظر بیخود میدی
منم جای بابات بودم با این ادبیاتت انگیزه ای واسه پول دادن بهت نداشتم
بابام خرجمو نده تو میدی؟ سگ کی باشی؟ انتظار داری برات شعر بنویسم الان؟ سوال حقوقی پرسیدم گو.هخور نخو ...
مگه شوهرتم خرجتو بدم؟
دقیقا. تو چیکاره ای که راجب همچین چیزی نظر میدی؟ یه کلمه عابر بانک گیر آوری باهاش منکر ساده ترین مسائلی که هیچ ربطیم بهت نداره میشی؟ فقط امیدوارم دو روز دیگه با این ذهنیت که پدر نباید خرجی بچشم بده نری بچه پس بندازی!!