2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 62 پست
عزیز دلم تو این دوره زمونه بی پولی خیلییییی سخته ولی شاید کم کم بشه عاشق شد نمیدونم باز هر طور صلاح ...

یعنی پول؟؟؟؟؟

همسر عزیزم 😉گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرمال باشه اره اما نه دااااغون  اونم به ادم توجه كنه با دوتا كادو مادو و گل مل عشق خود ب ...

با پولدار ازدواج کنی عشقت یادت میره؟

من پولو انتخاب میکنم ۵۰% احتمال داره عاشقم بشیم بعدش ولی تو این زمونه عشقو انتخاب کردی فقط ۱% احتمال ...

میشه راهکار فراموش کردن عشق هم بگی؟اصلا شدنیه ؟؟؟؟

تو بغل یکی دیگه باشی و از غصه عشقت تا حد مرگ بری😢

با پولدار ازدواج کنی عشقت یادت میره؟

باورت نميشه من تاحالا عاشق نشدم🤦🏻‍♀️برا همين نميتونم خوب درك كنم اما هميشه منطقم جلوتر از عقلم بوده (متاسفانه يا خوشبختانه؟) 

يه بار يكيو خييلي دوست داشتم عاشق نبودم تونستم بخاطر همين مسائل و اختلاف فرهنگي كنار بذارمش

خدا حواسش هست روزی دست اونه

بله دقیقا

درسته توی زندگیم بالا و پایین هست ولی همینکه میبینم شوهرم از بچگی روی پای خودش ایستاده(چون وقتی کوچیک بوده پدرش فوت شده)بهش افتخار میکنم و حس خوبی دارم.

باورت نميشه من تاحالا عاشق نشدم🤦🏻‍♀️برا همين نميتونم خوب درك كنم اما هميشه منطقم جلوتر از عقلم بود ...

سخته واقعا تصمیم گرفتن😢😢😢😢😢😢😢

میشه راهکار فراموش کردن عشق هم بگی؟اصلا شدنیه ؟؟؟؟ تو بغل یکی دیگه باشی و از غصه عشقت تا حد مرگ بری ...

ببین خانمی تو دقیقا عاشقش نیستی میدونی چرا ؟

چون داری انتخاب میکنی  اگه عاشقش بودی بی چون و چرا انتخابتو میکردی چون عشق قابل قیاس نیس 

دقیقا همین موضوع برای من ۱۲سال پیش اتفاق افتاد ولی اصلا حتی تو ذهنمم نگفتم که پول یا عشق چون واقعا عاشقش بودم و باهاش ازدواج کردم ولی تو این زمونه بی پولی پدر آدمو در میاره خیلی سخته شاید گفته شماهم درسته باشه ولی اگه با همین تجربه برگردم عقب پولو انتخاب میکنم نه عشقو 

عزیزم ناراحت نشو از حرفم😚😚😚

الان فکر میکنم  به نظرم پول بهتره چون ممکنه عشق هم بعدا به وجود بیادولی پول سخته به وجود بیاد پس پول بهتره منطی فکر کنیم  پول بهتر واقعا همیشه بین احساس وعقل عقل بهترین گزینه است

آخه هیچ وقت نمیشه چیزی صد در صد رد یا قبول کرد ولی اگه ب صلاح خداوند اعتماد کنیم و راضی ب رضای خداوند باشیم حتما بقیه مسائل هم حل میشه عشق هم ب وجود میاد پولم ب دست میاد

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون