2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه عملش چقدر هست

اطلاعی ندارم 

یه سال و نیم پیش من  عمل کردم 75 میلیون ک دکترای شیراز 60 میلیون میکردن 

کلا دکتر گرونیع ،ولی خدمات خیلی خوب میده ، تا 3 ماه هفته ای دو بار خودش چسبت عوض میکنه ماساژ میده بینیت و.....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چقدر گرون مبارکتون باشه ولی خیلی زیاد میگیره

اره گرونه تضمین داره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نمیدونید الان چقدر میگیره؟من انحراف بینی دارم خیلی میترسم

, فکر کنم 130 میلیون خودش میگیره 20 میلیون هم بیمارستان .  

من تو هر قسمتی میرم شما تبلیغ شقاقی کردیچه خبرته!!

بله درسته، من نه‌تنها توی این سایت بلکه هرجا که ازم درباره عمل بینی‌ام می‌پرسن، با افتخار می‌گم دکتر شقاقی عملم کرده و واقعاً از نتیجه‌اش راضیم.

چه خبرمه؟ خبر خیره
شاید بدونید ما بوشهری‌ها معمولاً برای عمل   بینیی‌ میریم شیراز یا شهرهای دیگه، چون خیلی‌ها فکر می‌کنن اینجا دکتر خوب وجود نداره. اما واقعیت اینه که ما توی بوشهر یه دکتر کاربلد و بااخلاق داریم که واقعاً دستش طلاست.

من تبلیغی نکردم، فقط تجربه واقعی خودم رو گفتم؛ بدون ذره‌ای اغراق یا دروغ. بیان تجربه شخصی هیچ حق‌الناسی به گردن کسی نمیاره، برعکس، شاید به درد کسانی بخوره که دنبال یه دکتر مطمئن هستن ولی شرایط رفتن به شهرهای دیگه رو ندارن.

اسم کوچیک دکتر شقاقی چیه؟من هرچی میگردم پیداش نمیکنم

اسم کوچیکش نمیدونم 

قبلا پیش دکتر احمدی بود ، میدان امام ، 

ولی الان پیش دکتر اخلاقی هست کنار فروشگاه رفا  توی سنگی