2777
2789
کدوم شهر؟؟

رفسنجان

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهره چطور هضم کرد ؟ خیانت کامل بود یعنی فیزیکی ؟

خیانت کامل بود .شوهرش براش مهم نبود

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

اول شوهره خیانت میکرد

بعد طلاق عاطفی گرفتن اصلا جدا ازهم زندگی میکردن ولی ثبت نکرده بودن خانومه هم تواون تایم خیانت کرد تو روابط دیگه ای رفت

مرده هم فهمید زنه گفت کاری که خودت کردیو انجام دادم و ما جداشدیم فقط ثبتش نکردیم چندسال وضعیتشون همین بود اخر سر خانومه گفت طلاقمو قانونی ثبت کن مرده اومد پشیمون شد گفت بچه هام اواره میشن و غلط کردم وببخشید واینا رابطه شون درست شد الان باهم زندگی میکنن خیلیم رابطه شون اوکیه

مرده میاد خونه زنشو با ی مرد لخت میبینه میره تو حیاط داد میزنه همسایها بیاین زنم با ی مرد داره..... خلاصه مرده شو رت میپوشه شلوارشو میگیره دستش جلو اهل محل در میره  بعدم پلیس و استشهاد و....  چند ماه بعدش آقای غیرت میره زنشو برمیگردونه تو همون خونه به خوبی و خوشی کنار همون همسایه ها زندگی میکنن 

هیچی الان با شوهرش خوشبختن

وآقعا

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

با مردی که با شوهرش خیانت کرده بود ازدواج کرد ولی زندگیشون حتی یک سال هم دووم نداشت

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠