2777
2789
عنوان

تمایل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو یه روستا هستم دارم تصور میکنم حرف مردم چقد اذیتش می‌کنه وچقد شانس ازدواجم پایین میاد

اینطوری نا امید نباش،شانس رابطه ی بهتر رو از خودت دریغ نکن، وقتی که میتونی با مردی باشی که براش ناز کنی و باز سمتت بیاد و گرم باشه و عشقش بشی،چرا نه میاری؟! بیخود نیست خدا میگه انسان خودش،خودش رو بدبخت میکنه!

رابطه ای که با این مرد داری سالم نیست، یک فکر حسابی بکن تا خودتو نجات بدی، الان طلاق مثل قدیما بد نیست، اصلا توی روستاتون خودت فرهنگ سازی کن و پیشقدم باش!!!!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
آره کاش جسارتشو داشته باشم

اگر به اندازه ی کافی به خدا اعتماد کنی،قدم بر میداری، حتی اگر تنها ترین آدم کره زمین باشی، اون کنارت هست و کمکت میکنه،وقتی به این کلمات ایمان بیاری از اون چاهی که توش گرفتاری بیرون میای.

اگر هم توی اون زندگی بمونی،مطمئن باش حقت هست که باهات چنین رفتار بی شرمانه ای بشه و اینجوری نادیده ت بگیره،چون خودت هم خودتو نادیده میگیری.

تنها چیزی که جلومو میگیره فقط غصه مادرم هست

اینا بهونس،بهونه ای که دلت میاره برای نرفتن.

تو اگر خوشبخت و شاد باشی حال مادرت بهتره،تو الان توی اون رابطه مُردی، زنده نیستی.

مطمئن باش مادرت نمیخواد دخدرش بمیره.

تو تبریز میشناسین ؟؟

نه متاسفانه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

عزیزم زنها ها سندروم فرشته فاحشه دارن؟

نه فقط تو مرد هاست

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…