2777
2789
عنوان

حسودیم میشه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 27 پست
اینا همش نمایش بوده گلم .الانم دیگه غصه خوردن چه فایده تو هم بچسب به زندگیت

غصه میخورم زندگیم مزخرفه اون همه جوره وضعش ازمن بهتر شده ۳۱سالش من الان۲۴

کرجه من کرمان 

هم شهرش بهتره هم همسرشو میخاد راضیه هم نینی داره کپیه خودشم هست

دیگه چی میخاد😔

حسودیم میشه از سرکار میاد با زنش و همسرش خوش میگذرونه منم تنها همش تو گوشی اون باید تقاص پس میداد ولی من بی یار موندم و دارم تقاص پس میدم😭غصه ام گرفتهههه

همشهری عزیزم🥺

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه میخورم زندگیم مزخرفه اون همه جوره وضعش ازمن بهتر شده ۳۱سالش من الان۲۴کرجه من کرمان هم شهرش بهتره ...

عزیزم اینا چیه داری برا خودت میگی .تو فقط ۲۴ سالت.این مقایسه ها اصلا درست نیست .انشالله تو هم ازدواج میکنی بچه دار میشی .اتفاقا تو این اتفاق یه تجربه تلخ ولی خوب برات هست بجای حسودی به یه آدم بی لیاقت بشین رو خودت کار کن وسعی کن با آدمی ازدواج کنی که معرفت داشته باشه .ویه چیز دیگه بر عکس تو من دلم برا زن اون میسوزه چون همچین مردایی همونایی هستن که نی نی سایت پر از تاپیک خیانتشون .

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اصلا به دل بد راه نده مطمئن باش بهترین ها نصیبت میشه .بلاخره از جایی که فکرشو نمیکنی راهی به روت باز میشه وبه دلخواهت میرسی.افکار منفی فقط آدمو داغون میکنه وهیچ کمکی بهت نمیکنه.اوضاع رو کنترل کن وشاد زندگی کن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
عزیزم اینا چیه داری برا خودت میگی .تو فقط ۲۴ سالت.این مقایسه ها اصلا درست نیست .انشالله تو هم ازدواج ...

نه اتفاقا ادم مومنیه خییلی مذهبین اهل خیانت نیست

ادم درستیه ازهمین میسوزم 

ولی  هروقت باهام حرف میزنه باخوشی از گذشته تعریف میکنه میریزم به هم اینبار هم کلییی میگف وای یادش بخیرو اینا😍

منم زدم تو برجکش 

تهشم بزور گف متاهله نمیگفت!

فالوم کرد فالوش کردم فهمیدم متاهله انفالوش کردم اونم انفالو کرد ادمی نیس خیانت کنه ولی اررره واقعا چیزاییو باهاش تجربه کردم ک دلم به حال زنش میسوزه 

نه اتفاقا ادم مومنیه خییلی مذهبین اهل خیانت نیستادم درستیه ازهمین میسوزم ولی هروقت باهام حرف میزنه ...

آدم مذهبی نمارو با آدم مومن یکی ندون .یکی از آشناهای ما پلیس بود ومذهبی تو یه خونه باغ با زن گرفتنش .خیانت مگه باید جنسی باشه .همین که به شما پیام داده یا پیام شمارو جواب داده خودش خیانت .فکرت رها کن بچسب به زندگیت .خوب وبد اون رفته پی سرنوشتش تو هم خودت درگیر نکن

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

آدم مذهبی نمارو با آدم مومن یکی ندون .یکی از آشناهای ما پلیس بود ومذهبی تو یه خونه باغ با زن گرفتنش ...

نه ازاینکه اون ادم درستیه شک ندارم 

من ریلز فرستادم اول اون نیمد سراغم اخر بار بزور گف متاهلم ولی رعایت میکرد صحبت معمولی کرد

ولی واقعا گاهی روزا مثل امروز دلم میگیره ک چرا همچین ادمایی باید زندگیاشون روال باشه مایی ک دلمون صاف و ساده اس اینجوری

ن خودشو میبخشم ن مادر بدجنسشو💔امیدوارم زندگی منم روی خوششو نشونم بده💔