2777
2789
عنوان

برای عفونت قارچی چ گوهی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 58 پست
چند وقت رابطه نداشتید من شوهرم قبول نمیکنه حالم از هرچی ازدواجه بهم میخوره دوسندارم نزدیکم بشه

تقریبا 10 روز

ولی خب 4 سالہ ھیچ عفونتی نگرفتم

ببین عزیزم ھر شب قبل خواب پماد کلوتریمازول 1 درصد واژینال بزن

بعد اون پماد کلوتریمازول موضعی ھم اطراف واژن بزن یک ھفتہ ای خوب میشی

من خودم اینجوری خوب شدم

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
دستشویی میری دستمال کاغذی استفاده نکن از پارچه متقال براش خشک کردنت استفاده کنموقع رابطه فعلن از همو ...

حتی یک قطره ام ترشح ندارم ن خارش ن سوزش فقد دونهایی مثل بثورت لای واژنم زده اندازه سر سوزنن اونا گز گز میکنن حین رابطه درد دارمو اون موقع ترشح زیاد سفید پنیری میاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسخه جدا نمیدنکلا عفونت قارچی برای مرد درمانی نمیدن چون ربطی ندارهاون عفونت دیگه ایه ودرمانشم مثل خا ...

والا دکتر بہ شوھر من نسخہ جدا نوشت گفت این داروھای ھمسرتہ چون فقط قرص دادہ بود بہ ھمسرم

بہ خودمم فقط پماد دادہ بود

عزیزم چرا میگید عفونت قارچی منتقل نمیشہمن خودم عفونت قارچی داشتم رفتم دکتر 'دکتر گفت رابطہ تون با کا ...

چون مطمئنم جانم

احتمالا عفونت دیگه ای هم همراه قارچی داشتین که با معاینه و یا علائم دیگه ای همراهه که پزشک اینو دیده ولی شما رو مطلع نکرده...

این درمان همسر فقط تو یکی دو مورد عفونت داده میشه 

تقریبا 10 روزولی خب 4 سالہ ھیچ عفونتی نگرفتمببین عزیزم ھر شب قبل خواب پماد کلوتریمازول 1 درصد واژینا ...

الان پنج روزه موضعیشو میزنم امشب واژینالشم میخرم میزنم ببینم خوب میشم یا نه پدرم درمده قبولم نمیکنه رابطه نداشته باشیم هیچ جوره نمیشه رابطه داشته باشیم ینی خوب نمیشم

والا دکتر بہ شوھر من نسخہ جدا نوشت گفت این داروھای ھمسرتہ چون فقط قرص دادہ بود بہ ھمسرمبہ خودمم فقط ...

در اصل باید دوتا تون اون دارو رو میخوردین تا بهترین درمان رو داشته باشین...طبق رفرنس اصلی میگم

حتی یک قطره ام ترشح ندارم ن خارش ن سوزش فقد دونهایی مثل بثورت لای واژنم زده اندازه سر سوزنن اونا گز ...

من مثل شما هستم چند ماه همش دارو استفاده کردم بدتر شدم الان دارم شیاف واژینفکت وواژیتکس استفاده میکنم شیاف گیاهی هستن از داروخانه بگیر الان دوروزه از قبل بهترم دستشویی میرم هم با جوش شیرین واب گرم خودم میشورم 

الان پنج روزه موضعیشو میزنم امشب واژینالشم میخرم میزنم ببینم خوب میشم یا نه پدرم درمده قبولم نمیکنه ...

ھمسرت باید درکت کنہ کہ متاسفانہ درکش پایینہ 

حتما حتما واژینالشم استفادہ کن

الان پنج روزه موضعیشو میزنم امشب واژینالشم میخرم میزنم ببینم خوب میشم یا نه پدرم درمده قبولم نمیکنه ...

ببین عزیزم این که درد دارین قطعا غیر از قارچ عفونت دیگه ای هم دارین 

حتی یک قطره ام ترشح ندارم ن خارش ن سوزش فقد دونهایی مثل بثورت لای واژنم زده اندازه سر سوزنن اونا گز ...

دکتر رفتی؟

به نوار بهداشتی یا لباس ...حساسیت نداری؟

لباسای چسبون و تنگم اصلن نپوش

حتمن حتمن از قرص لاکتوفم استفاده کن تا فلور واژنت طبیعی بشه و عفونت کمتر بگیری

یه محلولم هست به نام کامیلین که از گیاه بابونه س اونم میتونی داخل تشت بریزی و داخلش بشینی 

ھمسرت باید درکت کنہ کہ متاسفانہ درکش پایینہ حتما حتما واژینالشم استفادہ کن

الان زنگ زدم بهش گفتم تا یه هفته خبری نیس اسم داروهارم براش فرستادم ادم خوبو مهربونیه بعضی وقتا خودشو ب خریت میزنه

دکتر رفتی؟به نوار بهداشتی یا لباس ...حساسیت نداری؟لباسای چسبون و تنگم اصلن نپوشحتمن حتمن از قرص لاکت ...

بد ازینک عفونتم خوب شد باید این قرصی ک میگیو بخورم تا دیگ عفونت نگیرن