2777
2789
عنوان

برای جهیزیه چرخ گوشت بخرم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 159 پست
پس اونهمه مویی ک بهش چسبیده رو چکار میکنیدددددددد؟؟؟ یا اونهمه خونی ک روشه ؟؟؟؟؟؟

حالا شاید مو نداشته باشه ولی خون و من کلی از روش چیز میز جدا میکنم😂😂قشنگ یه لایه از روش برمیدارم موقع شستن😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا لازم  میشه ولی به نظرم آبمیوه گیر ی چیز چرتیه سالی ی بارم ازش استفاده نمیکنم

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
اگه مو و خون داشته باشه اره باید شست ولی اگه نداشته باشه نیاز نیس

اگر بسته بندی باشه نداره ولی از قصابی خب مطمنن داره چون محیط قصابی کثیف هم هست 

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بستگی به سبک زندگیت داره.

من گوشت چرخ کرده آماده نمیخرم،خوشم نمیاد.

نه گوشت رو میشورن و نه قسمت درست و حسابی گوشت رو میذارن.

برای همین ماهی یه بار استفاده میکنم.

اگر با چرخ کرده های آماده اوکی هستی نخر.

ولی به هر حال برای غذاهایی مثل فلافل باید غذاساز بخری به جاش.

بخر ... فقط گوشت نیست ک ، نخود و گردو و بادوم هم میتونی چرخ کنی خوبه... یا مرغ

پس میخرم . منم به گوشت چرخ کرده بیرون اعتماد ندارم 💯✅

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

اگه غذاساز داری چرخ گوشت لازمت نمیشه ولی وقتی غذاساز هم نباشه گوشت رو چرخ شده بخری گردو و فلافل و...رو چطوری چرخ کنی چرخ خیاطی هم اگه خیاطی بلد نیستی له دردت نمیخوره مال من سالی یبارم روشن نمیشه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

غذاساز چندکاره بگیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من چون یا خودمون گوسفند میکشیم یا تازه میخرم یعنی تازه از کشتار گاه اومده یا تازه قصاب سر بریده نمیشه همون موقع چرخش کرد گوشت نرم و بد میشه،بنابراین گوشت چرخ کنی عصای دستمه و فوق واجب،عمرا چرخ کرده بیرونی نمیخرم