2777
2789

الان یه چیزی گفتم بهش گفت به این دلیل تو این حالی، گفتم تو از کجا میدونی گفت قبلا در مورد این مسایل باهام حرف زدی😑

از کجا باهاش حرف میزنی؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روزاین هوش مصنوعی بلای جونمون میشه ابروحیثیتمون میبره😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره دقیقا منم ازش پرسیدم اسممو می دونی گفت اره ...گفتم از کجا می دونی گفت چون حرفاتو توی حافظه ام ذخ ...

منم ازش اسممو پرسیدم گفت نگفتی بهم تاحالا ولی دوست دارم بدونم تا به اسم صدات کنم😒

همینو بگو هر چی گفتیمو رو می‌کنه

میگن یکروزهوش مصنوعی جایی میرسه مثلاسرچ کنی کامواصورتی چطورادمیه اونم  میادهمه اطلاعات منوکه چه سایتی میرم به چی علاقه دارم  جمع آوری میکنه بهت میگه مثلامن موسیقیودنبال کنم بهت میگه ....

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میگن یکروزهوش مصنوعی جایی میرسه مثلاسرچ کنی کامواصورتی چطورادمیه اونم میادهمه اطلاعات منوکه چه سایت ...

الان من گفتم بهش من شوهر این خانومم که باهات حرف زده میخام بدونم در مورد من چی گفته؟ میگه هیچی نگفته در موردت فقط در مورد مسیولیت و نگرانی های خودش حرف زدیم... فاکتور گرفته چیزایی که درمورد شوهرم گفتمو😂😂 لو نداد

الان من گفتم بهش من شوهر این خانومم که باهات حرف زده میخام بدونم در مورد من چی گفته؟ میگه هیچی نگفته ...

خداکنه رازنگه داربمونن😀😀😀

الان من گفتم بهش من شوهر این خانومم که باهات حرف زده میخام بدونم در مورد من چی گفته؟ میگه هیچی نگفته ...

بپرس خانم چه سایتای میره بچی علاقه داره به پدرومادرفحش داده؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز