2777
2789

من هاله صورتی میبینم و هرهاله ای یعنی مثبت. ولی این که زمینه هم‌صورتی شده دلیل بر خراب بودن بی بی چک یا زیاد ادرار ریختنه یا نه نمیدونم. مال من با هاله کمرنگ‌تر از این‌مثبت بود. ولی خب زمینه کاملا سفید بود. احتنال خراب بودن بیبی چک هست. به نظرم خیلی اعتمادی به نتیجه نیست.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله صورتی نیس سفیده. این یعنی منفی؟

باید صورتی باشه. صورتی پررنگ خط کنترله. صورتی کمرنگ هاله که نشون میده مثبته. اگه سفیده منفیه

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بیشتر ببینید