2777
2789
عنوان

دی جی کالا یا خانومی🤔

649 بازدید | 27 پست

خانومای خوشگل شما محصولات آرایشی و بهداشتیتون رو از کدوم میخرید؟ بنظرتون کدوم بهتره از لحاظ اصالت واصل بودن کالا و قیمت مناسب تر؟ 🙏🏻😊

سایتای دیگه

مثل سورکاو

سوراو

عسل بانو

گاهی از سایت داروخونه های آنلاین مثل

داروخونه دکتر یزدیان

داروخانه مثبت سبز

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکدوم به نظرم فیکن هردو

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خانومی ک کلا ایرانی میفروشهخارجی ندارد ک فیک باشن

نه فیک فقط منظورم اصالتش نیست اکثرا تاریخ انقضاهاشون مشکل داره و شرایط نگهداری و سالم موندن و فاسد نشدنه

من چندبار که گرفتم واضحا کیفیتش با اونی که از داروخونه یا جاهای دیگه خریدم فرق داشت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من از هر دوش خرید کردم

گاهی راضی بودم گاهی ب شدت پشیمون

از هر دو مورد پیش اومده که تاریخ انقضا محصول پاک یا دستکاری شده بود

یه بار لنز سالانه از دیجی کالا گرفتم ولی ماهانه فرستاد

مرجوعی هم به همین راحتی نیست کلی باید با پشتیبانی تماس بگیری یه شرایطی دارن اگه اوکی بود مرجوعی رو قبول میکنن اگه نه ک نمیشه

خیلی ممنونم ازتون، برقای ما قطع شد اینترنتم یه لحظه پرید 

منم از دیجی کالا خرید میکنم خوبه ولی از خانومی تا حالا خرید نداشتم میخواستم ببینم کدوم بهتره 

من از هر دوش خرید کردمگاهی راضی بودم گاهی ب شدت پشیموناز هر دو مورد پیش اومده که تاریخ انقضا محصول پ ...

منم از دیجی خرید میکنم گاهی اوقات واقعا آشغال میفرستن 

میخواستم ببینم خانومی چجوریه