2777
2789
عنوان

لباس عید برای نی نی پنج ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ و ۲۰۰ البته الان ۴ ماه و ۱۰ روزشه .پسر شما هم نرماله کاملا

ماشالا بهش عزیزم.  نرماله اما یکماه زود دنیا اومد انقد ک هرکس دیدتش گفته ریز هست منم میگم ریزه.  پسر من شیش روز دیگه وارد،5 ماه میشه

ماشالا بهش عزیزم. نرماله اما یکماه زود دنیا اومد انقد ک هرکس دیدتش گفته ریز هست منم میگم ریزه. پسر ...

ممنون  عزیزم ماشالله ب گل پسر شما .هرچی فکر میکنم ریز نیست ۵ ماه ۷ کیلو..اصلا حرف اطرافیان در مورد بچت تو‌مخت نره ولشون کن .بچه هر جور باشه باز بقیه نظر میدن

عزیزم یه کامنت ازتون دیدم ک گفتید نوزادتون با صدا میخنده دکتر بردید چی گفتن؟اخه نوزاد منم با صدا خندیده یکی دو بار قهقهه نیستا مثل صدای هه اینطوری میشه راهنماییم کنی اگ کامنتمو دیدی

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

عزیزم یه کامنت ازتون دیدم ک گفتید نوزادتون با صدا میخنده دکتر بردید چی گفتن؟اخه نوزاد منم با صدا خند ...

عزیزم دکتر نبردم چون تحقیق کردم دیدم گویا همراه  با سفت کردن عضله و ...بنظر طبیعیه .نی نی من ک الان ۶ ماهشه و طبیعیه

2790
2778
2791
2779
2792