2789
توروخدا میشه زیر باران برام دعاکنی یه حاجت بزرگ دارم درحد معجزه اسمم مهناز

بارونی نی خواهر نم نمه خیلی کمه 

دعا ربطی به بارون نداره 

انشالله که در راه درستی باشی 

و حاجت روا بشی

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

که متاسفانه بعضی از شهرستانیا که میان گردش و تفریح رعایت نمیکنن آشغال میریزن گند میزنن 🤦🏻

اونا بیشعور هستن 

من هر وقت جنگل و ساحل ، کوهستان ،رفتم زباله هامو جمع کردم 😎

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اونا بیشعور هستن من هر وقت جنگل و ساحل ، کوهستان ،رفتم زباله هامو جمع کردم 😎

من که اصلا وقت نمی کنم برم دریا

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

چیو ، بری ، یا جمع کنی

نه میگم وقت نمی کنم برم دریا تو تایم مدرسه خیلی وقته نرفتم ولی الان هوا خوب شده خیلی حیف نمیشه رفت

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

آره داش😂💔من لاتماااا

بلهههه بلههه قشنگ آمار دو هزار رو دارم 😂😂😂🫠خیلی میام اونجا اتفاقا 

نه میگم وقت نمی کنم برم دریا تو تایم مدرسه خیلی وقته نرفتم ولی الان هوا خوب شده خیلی حیف نمیشه رفت

آهان 

من خیلی دوست دارم بیام خلیج فارس رو ببینم ، تو گوگل عکس هاشو دیدم خیلی آبش تمیزه ، پر از انواع صدف از این چیزای قشنگ داره ، انشاءالله بیام جنوب کشورم ، اونجا هرمز هست که شن های رنگی داره؟؟ 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سؤال: آیا هیپنوتیزم کوانتوم واقعاً موثر است؟

پاسخ: بله! این تکنیک به شما کمک می‌کند تا با دسترسی به لایه‌های عمیق‌تر ذهن خود، مشکلات و مسائل را از ریشه حل کنید.

انجام هیپنوتیزم کوانتومی برای درمان بیماری ها و دیدن زندگی گذشته، و گرفتن جواب سوال ها