2777
2789
عنوان

جیگرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 48 پست
اره نمیدونی دلم آتیش گرفتهدرصورتی هم که ی فرزندهم دارم

منم یه دونه دارم یه سال اقدام به بارداریم اصلا همسرم دوس نداره به بدبختی راضیش کردم تازه الان ازمایشم نمیده،اگر سنت زیاد نیست میاری تحت مظر دکتر باش این همه عطش واسه چیه،بچه هم زحمت وگرفتاری وزایمان وهزار تا چیز داره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه جوری گفتی فکر کردم بچه نداری یا نمیتونی بچه داری بشی

پس ماهایی که سالها در انتظاریم چی بگیم

باز خوبه شما یکی داری

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
منم یه دونه دارم یه سال اقدام به بارداریم اصلا همسرم دوس نداره به بدبختی راضیش کردم تازه الان ازمایش ...

شوهرم میگه ی مدت رژیم غذایی و گرمیجات مصرف کنیم بعداقدام کنیم شایدپسرشد ی دختردایی ی پسرم داشته باشیم البته باتوکل به خدا

ولی من صبرندارم

یه جوری گفتی فکر کردم بچه نداری یا نمیتونی بچه داری بشیپس ماهایی که سالها در انتظاریم چی بگیمباز خوب ...

خیلی بده 

حالم بده گردنم خشگ شده ازناراحتی

انگاری چیزی کم دارم یاگم کردم چنین حسی

خیلی بده حالم بده گردنم خشگ شده ازناراحتیانگاری چیزی کم دارم یاگم کردم چنین حسی

احتمالا از نظر روحی برات مشکلی پیش اومده که اینجوری شدی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
شوهرم میگه ی مدت رژیم غذایی و گرمیجات مصرف کنیم بعداقدام کنیم شایدپسرشد ی دختردایی ی پسرم داشته باشی ...

چه ربطی داره من تحت نظر دکتر تعیین جنسیت بودم موقع اقدام باید گرمیجات بخوری تازه اونم دست خداس نه که چندماه گرمیجات بخوری ،خیلی بیکاری پسر اوردن اسونتره ،کیت تخمک گزاری بگیر روزای تخمک گزاری اقدام کن گرچه اونم آخرش حوصلت سر میره،شیر موزو خرما و با گردو اینا قاطی کن بخور زعفرون وهل و دارچین وکلا گرمیجات استفاده کن خیلی راحت رژیم پسرزایی ،الانم اقدام کن ،من خودم سی و پنج سالمم یک سال ونیم اقدامم نمیارم

شما فا.ل میگیری میشه به نیت بارداری منم بگیری

بله عزیزم درخواست بدین 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

میشه اسمم راهمین جابگم

آره بگو 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏