2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به چیزی از عراق گرفتم ۵۰ تومن اینقدر قدرت ضد عرقیش زیادهههع که نگم برات خاک تو سر هرچی مام ۲۰۰،۳۰ ...

یه دئودورانت کلیون هم هست همین کارو می کنه،تا چند روز بو نمی گیری،ولی بوی خوب نداره،دنبال بوی خوبم

یه دئودورانت کلیون هم هست همین کارو می کنه،تا چند روز بو نمی گیری،ولی بوی خوب نداره،دنبال بوی خوبم

اگه دنبال بوی خوبی من رکسونا رو فقط قبول دارم 

چون علاوه بر بوی خوب که همه مدلاش دارن ضد عرقی عالی هم داره 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

شیو هر روز حتی شده درحد بیست دقیقه دوش گرفتن 

مام امبرلا عالیه عالی دلم نمیاد استفادش کنم الان مای دارم میزنم تاتموم شه توفصل گرم امبرلا رنگ سبزشو میرنم

شامپو بدنمم دیترون خیار ونعناشه ک بدن رو خیلی خنک میکنخ حتی از حمام ک میای بیرون حس خنکیش هست هنوز

عطمم تابستونا سوییت لاو یا اکلت زمستون گود گرل البته دلم میخاد پول دستم بیاد ی ورساچه نویر هم بخرم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

چه جور بویی دوست داری ؟ بادی اسپلش های مای تسبت به قیمت شون واقعا خوبن چندساعت بوشون رو بدن میمونههی ...

آفرین منم تعریف مای خیلی شنیدم،امتحان نکردم.برا بادی اسپلش بوی گلی میوه ای شیرین و خنک می پسندم

بادی رکسونا ندیدم تا حالا🤨هر چی دیدم مام بود و اسپری پودری برا زیربغل

اره همون پودری منظورم بود من بادی اسپلش میگم بهش رنگ ابیش محشره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اقا تا وقتی به بهداشت شخصی توجه نکنن ادمابهترین مارک ادکلن هم بزنن ادما بدبو ان و بوگندو بخداا

اینو با پوست و گوشت و استخوان درک میکنم😂😂کارم یه جوریه که با آدما خیلی نزدیک تو فضای کوچکک قرار می گیرم،بعضیا یه جوری بوی عرق و ادکلنشون قاطیه دلت میخواد تا اثنی عشرتو بالا بیاری😑

شیو هر روز حتی شده درحد بیست دقیقه دوش گرفتن مام امبرلا عالیه عالی دلم نمیاد استفادش کنم الان مای دا ...

چرا دلت نمیاد اخه امبرلا که گرون نیست دویست اونوراست حدود ۴/۵ ماهم میمونه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چرا دلت نمیاد اخه امبرلا که گرون نیست دویست اونوراست حدود ۴/۵ ماهم میمونه

اخه یکی دیگه ام دارم مای صورتی اون تموم شه بعد اینو بزنم 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اخه یکی دیگه ام دارم مای صورتی اون تموم شه بعد اینو بزنم

اها فک کردم کلا دلت نمیاد 

من ترکیبی میزنم اپل اونو روشم بادی اسپلشو 

عنوانت خوش بویین گفتم کوردی اسمتم کوردی بقیه شو خوندم داستانو فهمیدم😐😂تا ابد گودگرل عالیه بوش،حموم ...

خوش بویین چیه تو کوردی مگه؟😁

اسمم کوردی نیست ،مازندرانیه

اگه دنبال بوی خوبی من رکسونا رو فقط قبول دارم چون علاوه بر بوی خوب که همه مدلاش دارن ضد عرقی عالی هم ...

رکسونا مام صابونیشو یه مدت مدام شارژ می کردم ،مشکلم اینه که دو سومشو که استفاده کردم می‌شکنه و یقیش عملا بی استفاده میشه