2777
2789
احساس میکنم نهایی به نفعمه معلمام خیلی ناحق نمره میدن و خیلی امتحانشون سخته و سطح تدریسشون افتضاح نم ...

مگه امتحان اونا مهم هستن؟؟

نه پس تمرکز بزار روی کنکور و کتاب درسی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام سال دیگه به مدرسه نمونه برم تو مدرسه ای که الان میرم تدریس افتضاحه افتضاحححح

کلاس خصوصی بردار انلاین به صرفه هست

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مگه امتحان اونا مهم هستن؟؟نه پس تمرکز بزار روی کنکور و کتاب درسی

نمیدونم حس میکنم رقیبم زیاد میشه نمیتونم تمرکز کنم 

من درسامو میخونم اما خیلی سر اینکه نمره بقیه چند میشه استرس دارم چون من معدل نهمم ۲۰ هست نمره کسی از من بیشتر بشه همه مسخره میکنن منو خیلی خجالت میکشم 

چجوری به نظر شما بقیه اهمیت ندم و رو خودم تمرکز کنم 

....

نمیدونم حس میکنم رقیبم زیاد میشه نمیتونم تمرکز کنم من درسامو میخونم اما خیلی سر اینکه نمره بقیه چند ...

حس کمالگرا بزار کنار مامان جان

ببین تمرکز بزار روی خودت ببین خودت با دیروز خودت چند چند اگر پیشرفت کردی که دمت گرم دخترم

اگه نه تلاش تو بیشتر کن مثلا دانش اموز داشتم زیست 20 میزد !!! کم کم رسید به 85 درصد اش 🫡

من رشتم انسانی هست درسام اکثرا حفظی ان واسه ریاضی و اقتصاد هم کتابکار گرفتم

اها پس تلاش تو کن انشالله که میشه

خیلی عالی خیلی خوشحالم با یه معلم حرف میزنم 🤩

عزیزمی دختر خوبم🤍

سلام عزیزم 

من برای کتاب زبان مدرسه. کلیپ های آموزشی  و ویس به صورت پکیج  آماده کردم  خیلی سعی کردم ب زبان ساده توضیح بدم 

میتونید چند نمونه رایگان ببینید 

پیام بدید درخدمتم🌹

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه های گل که زبانشون ضعیفه .. حتما تا اخر ببینید👇🏼

زبان نهم دهم یازدهم دوازدهم رو آموزش میدم
هزینه هر کتاب  ۳۵۰ هستش
شامل

کلیپ های توضیحات گرامری کتاب‌

ویس توضیحات
لغات مهم درس ها
نمونه سوالات امتحانی
توضیح کامل گرامرها 

➕️ یک جلسه رایگان رفع اشکالات خودت✔️ هرچی سوال داری بپرس ✔️هرچی نمونه سوال داری باهم حل میکنیم

❤️من  معلم دبیرستان و آموزشگاه هستم ۳۸ سالمه  مولف کتاب"" انگلیسی آب خوردنه""❤️

تایم کلاس نامحدود ✔️✔️✔️✔️

یعنی هرچقدر سوال داشتی بدون زمان بندی درخدمتم🌹

میتونید نمونه درس رایگان رو هم ببینید.

پیام بدید درخدمتم🌹

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736