ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همینم مثلا الان تو دانشگاهم با هیچ کس نمیتونم ارتباط بگیرم و حرف بزنم
چون خودت نیستی و عزت نفست پاره ست خودت باش خود واقعی ات باش البته بهترین نسخه ی خودت باش و اونجوری که خدات داره میگه اصن اونموقع خود ب خود دهن ب حق باز میکنی اینی ک میگم تجربه شدستاااا
ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊
منم همینم مثلا الان تو دانشگاهم با هیچ کس نمیتونم ارتباط بگیرم و حرف بزنم
اینو بهش امل نمیگن
درونگرا احتمالا یا اگه شدید تر باشه فرار از اجتماع
ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊
چون خودت نیستی و عزت نفست پاره ست خودت باش خود واقعی ات باش البته بهترین نسخه ی خودت باش و اونجوری ک ...
اتفاقا خود واقعیم همینه اصلا یه کلمه درست حسابی بلد نیستم با کسی حرف بزنم ، هیچ دوستی ندارم ، درونگرا و حتی منزوی شدم انگار اصلا از نسل جوونای این دوره نیستم
اینو بهش امل نمیگندرونگرا احتمالا یا اگه شدید تر باشه فرار از اجتماع
درونگرا که هستم ولی از اجتماع فراری نیستم بیرون میرم مهمونی میرم البته قبل رفتن استرس میگیرم اون به کنار ولی با کسی نمیتونم حرف بزنم اصلا بلد نیستم چی بگم انگار بقای من تو حرف نزدنه انگار ذهنم فک میکنه حرف بزنم بقاش به خطر میفته
درونگرا که هستم ولی از اجتماع فراری نیستم بیرون میرم مهمونی میرم البته قبل رفتن استرس میگیرم اون به ...
واسه سر صحبت باز کردن با غریبه ها شما هیچ وقت پیشقدم نمیشید؟!
البته من بیشتر واسه اینکه نمیشناسمشون یا به شخصیت درونیشون اشراف ندارم سعی می کنم خیلی محتاط باشم
به نظرم طبیعیه همه درونگرا ها همینن بیشتر جمعای صمیمی خودشون و با تایپ شخصیتی نزدیک به خودشون می پسندن تابا دیگرانی که تفاهم ندارن🫠