2777
2789
عنوان

کسی اینجا تجربه ی مداومت بر سوره ی نجم و شمس وفصلت داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چندماه و روزی چندبار خونده ؟؟ بعد گفتش چه تاثیراتی دیده یعنی محبوب و عزیز شده یا چی ؟؟ کاش تاث ...

سلام عزیزم  تعداد خاصی  نمیگفته  کلا ورد زبونش بوده

پیدا  میکنم برات کپی میکنم میفرستم 

خیلییی لطف میکنی عشقم  منتظر میمونم 🍀😘

انرژی مثبت😍😍😍❤️👇🏻👇🏻👇🏻

سلام مهربانو جونم

من خانوم خوشبختم..

میخوام از زندگیم واستون بگم من خیللللی خوشبختم خیللللی زیاد تمام اطرافیانم از خانواده خودم بگیر تا فک و فامیل خودم و شوهرم اینقدرررر ب من محبت میکنن و هوامو دارن ک ی وقتایی میگم انگار اسمون سوراخ شده من افتادم زمین😂😂 هر روز بهم زنگ میزنن و حالمو میپرسن و دعوتم میکنن یا خونشون یا کافی شاپ و رستوران و تولد و دورهمی و این چیزااا ک وقت نمیکنم سرمو بخارونم اینقد با مناسبت و بی مناسبت کادو میگیرم ک کلی ذوق میکنم و خدارو شکر میکنم اینقد تعارفی واسم چیزی میارن ک نگوو مثلا مربا درست میکنن واسم میارن ترشی کیک شکلات شیرینی الوچه لواشک میوه خشک شده برگه!!! همشم خونگی!! گردو بادوم فندق پسته و میوه های دیگه هم ک از باغشون..من کاری واسشون نمیکنم نمیدونم چرا اینقد مرکز توجه همه هستم😂😂 همه میگن تو مهره مار داری ولی بخدا ندارم نمیدونم چرا همه اینقدر منو دوس دارن و دلشون میخواد همش منو خوشحال کنن خیلی زندگیم شیرینه خیلی خوشحال و خوشبختم خدایااا صد هزار مرتبه شکرت🥰🤗😌😇

من ذکر یا عزیز زیاد میگم شاید معجزه ی این ذکره 

خواستم اعضای کانال از این تجربه من استفاده کنن و مثل من عزیز دل همه ی اطرافیانشون بشن''علی الخصوص اون خانومی ک گفته بودن پدر و مادرش خیلی نسبت بهش سرد و بی عاطفه ان

و ب خواهر و خانوم براداراش محبت میکنن و ب ایشون بی توجه ان..عزیزم حتما این ذکر رو زیاد بگو و معجزه شو ببین خانوما هر کس امتحان کرد و نتیجشو دید حتما تو کانال اعلام کنه و خوشحالمون کنه

خانوم خوشبختم🥰

#در‍ هم_و_زنونه

انرژی مثبت😍😍😍❤️👇🏻👇🏻👇🏻سلام مهربانو جونممن خانوم خوشبختم..میخوام از زندگیم واستون بگم من خیلل ...

سلام عزیزم مرسی ک لطف کردی برام فرستادی ممنونم ازتون 🌸ولی اینایی ک تو کانالا اینارو مینویسن راسته ؟ اخه خیلیاشون براویو تو کانالاشون اغراق میکنن یا حتی دروغ میگن . من فکردم اون تحربه ای ک گفتید داخل سایت هستش حداقل اینجا برا ویو هر حرفی نمیزنن🥺 بازم ممنون ببخشید اگر ناراحت شدید باحرفم

سلام عزیزم مرسی ک لطف کردی برام فرستادی ممنونم ازتون 🌸ولی اینایی ک تو کانالا اینارو مینویسن راسته ؟ ...

سلام  عزیزم،   نمیدونم  والا،   راستی به اون اکانت دیگه ام شما پیام دادی ولی سوره  شمس تجربه خودمه 

سلام عزیزم، نمیدونم والا، راستی به اون اکانت دیگه ام شما پیام دادی ولی سوره شمس تجربه خودمه

سلام عزیزم خوبی . عه کدوم اکانتتون ؟

عه ینی اینی که برام فرستادید تجربه خودتون بوده واقعا ؟🥰

سلام عزیزم، نمیدونم والا، راستی به اون اکانت دیگه ام شما پیام دادی ولی سوره شمس تجربه خودمه

دیگه حواب ندادید فکنم ازدست من ناراحت شدید اره ؟ عزیزم حلال کن بخدا من نمیدونستم اینکه فرستادی تحربه ی شماس فکردم تو کانالا همینجوری نوشتن نمیدونستم تجربه یه کاربر واقعیه بازم معذرت میخوام اگر حرفم درست نبود 🌸