2777
2789
عنوان

خونم همیشه نامرتبه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 57 پست
حالا خوبه اونی که خونه تو بهم می ریزه فقط دو ساله شهشوهر من به این گندگی خونه رو به هم می ریزه خیلی ...

امان از اون روزی که مثلا تو کشوها و کمد و کابینت دنبال یه چیزی بگردن همه جارو بهم میریزن کشوها و درها رو باز میزارن و میرن 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال ندارهبزار بازی کنندهر چی بازی بیشتر بچه خلاق ترتازه من چادر سر میکردم میرفتم تو خونشون مهمونی ...

منم باهاشون بازی میکنم دزد و پلیس 🤣😅

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

اخه از ریختوپاش و شلوغی خلق آدم میگیره🤕

یادش بده با بازی و مسابقه ک جم کنه ی سبد بزار اسباب بازیاشو بریزه تو اون سبد

من خواهرزادمو اینطوری یادش دادم ک وسایلشو جم کنه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

امان از اون روزی که مثلا تو کشوها و کمد و کابینت دنبال یه چیزی بگردن همه جارو بهم میریزن کشوها و دره ...

نه اون جاهارو به هم نمیریزه بیشتر دور و بر خودش کاسه بشقاب جمع میکنه لباساشو روی مبل میندازه دو تا بشقابم نمیبره آشپزخونه هیچی هیچی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

نه اون جاهارو به هم نمیریزه بیشتر دور و بر خودش کاسه بشقاب جمع میکنه لباساشو روی مبل میندازه دو تا ب ...

باز خوبه شوهر من به غیر از کارایی که گفتم اینا رو هم انجام میده 🤣

هزیزم دوسالشه ها چیرو یاد بده بچه های شما بزرگن

درسته گلم ولی بنظرم این چیزا رو باید از بچگی یادشون داد 

اسی میتونه دوسه تا اسباب بازی دم دست بچه بذاره،لااقل چشم بچه به ریخت و پاش عادت نکنه

وگرنه منظور من این نبود بچه همه جارو مرتب و تمیز کنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

کاش فقط اسباب بازیاش بود‌کلللل لباس تو کشوها پتو بالش ها ظرفو ظروف تو کابینت حتی وسایل داخل اجاق گاز و وسایل جاکفشی ولی بازم روزی صدبار خداروشکر میکنم ی موقع هایم واقعا ادم عصبی میشه از بس هی تمیز میکنی فایده نداره ولی خدا کنه همیشه بچت سالم باشه و خونتو به هم بریزه

2790
2778
2791
2779
2792