2777
2789
عنوان

بیایین درباره امام زمان حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 38 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به بحقّ القرآن اللّهم احفظ قائدناو سیّدنا امام الخامنه ای حفظه الله بحق القرآن اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات الأحیاء منهم و الأموات تابع بیننا و بینهم بالخیرات إنک مجیب الدعوات إنّک علی کل شیء قدیر اللهم اکشف هذه الغمة عن هذه الامة بحضوره و عجل لنا ظهوره إنهم یرونه بعیدا و نراه قریبا برحتمک یا أرحم الراحمین اللّهم الرزقنا توفیق التوبه بحق القرآن اللهم الرزقنا توفیق الشهادة بحق القرآن اللهم الرزقنا حسن العاقبة بحق القرآن اللهم الرزقنا شفاعة القرآن بحق القرآن اللهم الرزقنا توفیق قراءة القرآن بحق القرآن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به بحقّ ...

الهییییییی آمین 💞

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

ای کاش منم اون لحظه باشم 😭😭😭😭

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

سلام عزیزم 🥰امام زمان برای همه اس با هر عقیده ای منکه خیلی دوست دارم ک وقع ظهور باشم و بببنم ایشون ...

عزیز دلم طرز فکر من با شما  متفاوته ولی من به شما احترام میزارم چون هر انسانی با هر عقیده ای لایق احترامه💝💝💝

منو دوست نداره

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

چرا اینجور فکر می‌کنی ؟

چون من از وقتی بچه بودم یه سری مشکلات داشتم مامانم قبول نکرد منو دکتر ببره و میگفت بزرگ شم رفع میشه ولی بزرگ شدم یه سری مشکلاتم کمتر شد یه سری مشکلاتم بیشتر شد یه سری مشکلات هم بهم اضافه شد

مامانم مرد اولش فکر میکردم سالمم تحت تاثیر حرفای مامانم ولی بعد یه سری اتفاقات دیدم واقعا مشکل دارم بابامم از بچگیم میگفت مشکل دارم

عمه بزرگه من میگفت خیلی باشعوری همش پسرای معتاد و ندار و چرت معرفی میکرد و میگفت تو خیلی شعور داری بعد ازدواج درستشون میکنی من و بابام راه ندادیم اون پسرا رو خونمون فامیل دیگه ای هم واسطه گری نمیکرد تو نی نی سایت سوال پرسیدم کاربرا گفتن یا عمت دشمنی داره باهات میخواد بدبختت کنه یا خنگه خیلی

پیش چندتا دکتر تو بزرگسالی رفتم که بد بودن تشخیص ندادن چیه حتی یکیشون مشکلاتمو مسخره کرد با خودم گفتم یعنی این قدر مشکلات من عجیبه که دکترا هم نمیفهمند چیه؟ 

گفتم دوباره دکتر برم و همه مشکلاتمو تایپ کنم ببرم مطبش چون میخوام مشکلی رو یادم نره بگم کلی وقت گذاشته بودم تایپ کرده بودم لپ تاپم خراب شد ویندوزش بالا نمیومد بابام بردش واسه تعمیر گفتن هاردش سوخته هارد رو عوض کردن ولی همه چیزایی که نوشته بودم پاک شد فقط از نوشته هام چندتا عکس گرفته بودم فرستاده بودم واسه عمه کوچیکم که قبول داره من مشکلاتی دارم تو سروش از رو اون عکس ها دوباره شروع کردم تایپ کردن

انگار همش خدا و امام زمان میخوان من حتی نتونم بفهمم اسم بیماریم چیه تشخیص داده نشه بیماریم چون هر دفعه یه مانعی دارن درست میکنن یه بار مادر بد یه بار دکتر بد به بار پاک شدن چیزایی که تایپ کردم 

ولی اگه بیماریم تشخیص داده نشه بدبخت میشم چون اگه خواستگار برام بیاد باید بگم بیماریم رو اگه نگم و ازدواج کنم به عنوان دختر سالم و بعد ازدواج پسره بفهمه هم میتونه با حکم تدلیس و بدون مهریه و با گرفتن خسارت از ما طلاقم بده و تازه این خوبشه شایدم پسره نگه داره منو ولی همیشه زجرم بده و غر بزنه بهم سر چیزایی که دست خودم نیست و مربوط به بیماریم هست از پسرای چرتی که عمه بزرگم معرفی میکرد و از تشخیص داده نشدن بیماریم معلومه خدا و امام زمان میخوان کاری کنن که من زن یه پسر اشغال بشم و مجبور شم به خاطر غیرطبیعی بودنم باج بدم به اون شوهر چرتم 

اگه قراره این دفعه هم به هر دلیلی معلوم نشه اسم بیماریم چیه میخوام از درگاه خدا رانده شم همون جور که ابلیس رانده شد چون نمیخوام چنین خدایی رو داشته باشم 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

چون من از وقتی بچه بودم یه سری مشکلات داشتم مامانم قبول نکرد منو دکتر ببره و میگفت بزرگ شم رفع میشه ...

سلام عزیزم 🌹🥰

اگر قبلا کوتاهی بوده در دکتر رفتن 

الان خداروشکر شما عاقل و بالغ هستی 

میتونی خودت به دکتر مراجعه کنی 

تا ثابت بشه که مشکلی ندارین

«چون گفتین دکتر تشخیص نداده» 

یا درمان کنید 

قضیه پاک شدن نوشته ها هم یه اتفاق هست 

همین الان من کلی برای شما نوشتم دستم خورد برگشتم عقب 🤦‍♀️🤷‍♀️

ولی باز نوشتم براتون 

چون قدرت اختیار دارم 💝

شما قدرت اختیار داری و میتونی 

انتخاب کنی بری دکتر 

و مشکلاتت رو در میون بزاری 

یا 

میتونی همسر انتخاب کنی یه انتخاب درست و عاقلانه و.... کسی نمیتونه شما رو مجبور کنه 

مریضی و  مشکل و سختی برای همه هست 

فقط نوعش فرق میکنه 

هیچ کس نیست که بگه من تو زندگی مشکلی ندارم 

همه ما یه روز خوب داریم 

یه روز بد 

و زندگیمون پر از چالش هست 

حالا بستگی به ما داره که با این سختی ها بشکنیم و عقب بکشیم یا قوی باشیم و مبارزه کنیم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

سلام عزیزم 🌹🥰اگر قبلا کوتاهی بوده در دکتر رفتن الان خداروشکر شما عاقل و بالغ هستی میتونی خودت به د ...

اگه دکتر خوب پیدا شه دکتری که تشخیص بده چیه بیماریم 

بیماری که قطعا دارم دیگه بهم ثابت شده یه مشکلی دارم

وقتی خواستگارا بد باشند شوهر خوب هم جور نمیشه دختر از بین خواستگاراش انتخاب میکنه