2777
2789
عنوان

من ادم خوبی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 26 پست

منم همینطور نمیدونم خدا کی میخاد جبران کنه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اصلا حوصلشو ندارم ولش کردم ب حال خودش چون یه بیخاصیته

مشکلی با هم دارین

کتکتون می‌زنه بحثی دارین بهت گوشی نمیده چه مشکلی داری گه فقط تازگیا معتاد شده کمکش کنید چرا ولش می‌کنین که بره سمت معتاد و بیشتر معتاد شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی با هم دارینکتکتون می‌زنه بحثی دارین بهت گوشی نمیده چه مشکلی داری گه فقط تازگیا معتاد شده کمکش ...

تنها خوبی ک داره اینه ک دست بزن نداره ... فقط... من ردز اول بهش گفتم خط قرمزمم اعتیاده انقد بیشرف بوده ک میدونسته معتاده ولی با زندگی بدبختی مث من که از دست بابام عاجز بودم بازی کرد ....من با اختلاف سنی ۱۵ سال زن این گه شدم با این طرز فکر ک این پخته س عاقله لازم نیس باهاش سروکله بزنم ولی ندونستم با ی خر ب تمام معنا ازدواچ کردم

جفتی شیشع

اوه فک کردم تریاک وشیره میزنم خواستم بگم بیخیال  ولی شیشه خطرناکه توهم زاس

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اوه فک کردم تریاک وشیره میزنم خواستم بگم بیخیال ولی شیشه خطرناکه توهم زاس

میزنن

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

تنها خوبی ک داره اینه ک دست بزن نداره ... فقط... من ردز اول بهش گفتم خط قرمزمم اعتیاده انقد بیشرف بو ...

خوب ازدواج‌مهمه

شماهم خیلییی سن کم ازدواج کردین 

۱۷ بودین ۱۸ باز عاقل بودین میدونستین زندگی چیه عشق چیه خونه داری چیه چجوری با مرد رفتار کنین چیه شما هنوز بچه بودیم باید خاله بازی میکردین نه وارد زندگی ماجرا جویی بشین سن کم ادم عقل ندارع ببخشیدا هالا که این اشتباه رو کردی فدای سرت خودتو ازییت نکن

الانم بشین تلاشتو کن زندگیت رو درست کنی

اگه میبینی نمیتونی  ادامه بدی چیزی هست به نام طلاق جرم نیس قتل هم نیس طلاق بگیر ۳ سال مجرد باش زندگیت رو کن دیدی اشتباهات قبلی رو تکرار نمیکنی  یه شوهر خوب کن 

خوب ازدواج‌مهمهشماهم خیلییی سن کم ازدواج کردین ۱۷ بودین ۱۸ باز عاقل بودین میدونستین زندگی چیه عشق چی ...

بچه نبودم . ۲۵ سالم بود عقد کردم ... این ۱۵ سال ازم بزرگتر بود

بچه نبودم . ۲۵ سالم بود عقد کردم ... این ۱۵ سال ازم بزرگتر بود

خوب پس اختلاف سنی زیاده 

چرا اینقدر اشتباه میکنی بخای طلاق بگیری ها؟

یعنی چی ۱۵ سال 

اون الان در اوج پیری هست

تو نوجوان

یعنی چی 

شوهر یعنی پایه ی همه چی

الانم دیر نیس فکراتو کن

به حرف ما و دیگران گوش نده