2777
2789
🥲بگو ما دوست داریم

گقتم پایین ترهه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من خودمم تعریف کنم

یکبار که خوابیده بودم

صبح احساس سنگینی روی بدنم کردم هرچی میخواستم تکون بخورم نمیتونستم

احساس کردم یکچیزی رومه

چشمامو از ترس یکمی باز کردم دیدیم یکچیز سیاهه

اولش فکر کردم توهم زدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یگی از اشناهامون پسراش باهم دعوا میکنن بعد ی.ی از پسراتنهاخونه میمونه ی دفعه دوتا زن قد یلند سیاه میان روسرش میگن دیدی برادرات ابروت بردن بیا خودتو بگش گبریت نفت میدن بهشخودشو اتیش میزن ب هوش گ میاد اینارومیگ ممیمیر

خونشوم واقعا جن داره دوتا زنن اینا اومدن خونه ساختن جای جن ها بوده اوارشون کردن خانواده این دوتا زنه رفتن الان این دوتا زنه چند سال یگ بار یگی از اون اعضاخانواده رومیگشن 

یا اتیش میزنن یااب جوش یاا یگیشونو از بلندی انداختن پایین

رفتن پیش دعوا نویس اون گفته گ ب این دلیل ک بالاتر گفتم اذیتتون میکنن ی روزییییی خانوادشون از اونجا رد میشن ایما میرم باهاشون

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ولی دقیقا بخدا دیدم اون موجود رو که روی بدنمه و خیلی سنگینه و سیاهه بعد چند دقیقه احساس ازادی کردم و ...

ا ون بهش میگن شیه

چی هست؟

شبههه

ی جسم سنگینننن  بزرگ ک میگنننننن دماغ ندار انگار یانمیدونم دماغ گنده ددار 

کارشم این. ک ادمارو توخواببب میخاد خفه کنه نفستو میبرنمیزار جم بخورییییی  میگن دماغشو رگیری ولت میکنه 

آهااا نمیدونستمم اون لحظه ب ذهن ادم هرچیزی میاد الا اینا...

اره ادم میترس