2777
2789

الان ما بگیم نمیشه شروع نمیکنی ن؟؟؟

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربی ام تازه شروع کردمدوست دارم پیراپزشکی بیارمآزادم باشه اوکیهشروع کن بخون فقط امروز فردا نکگ

ان شاء الله که موفق باشی و واقعا به اون چیزی که میخوای برسی من تجربه داشتم برا چیزی واقعا تلاش کنیم میشه🥹میخوام واقعا صدم رو بزارم تا الان همینطوری متوسط میخوندم بعضی موقع ها نمیخوندم نبود هر روز بخونم ولی دیگه میخوام جدی شروع کنم...

ان شاء الله که موفق باشی و واقعا به اون چیزی که میخوای برسی من تجربه داشتم برا چیزی واقعا تلاش کنیم ...

پس چرا برا من تاحالا نشده؟امیدوارم برا بقیه مث من نباشه

ارزو میکنم موفق شی

پس چرا برا من تاحالا نشده؟امیدوارم برا بقیه مث من نباشهارزو میکنم موفق شی

ان شاء الله میشه :) نشد مطمئنم یه جا دیگه برات جبران میشه❤️

مرسیی عزیزمم🥹❤️ امیدوارم توهم موفق باشی به چیزی که میخوای برسی.