2777
2789
عنوان

لباس زیر

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 27 پست

ببخشید ها اگه از طرف پشت کثیف میشه دستمال کاغذی رو تا کن بزار لای ب... دیگه موقع خواب نشتی نمیده منم همین مشکلو داشتم موقع خواب از پشت کثیف میشد لباس زیرم همینجا از یه خانومه یاد گرفتم دستمال کاغذی رو عالیه مشکلم حل شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سه تا شورت مشکی و یه قررررمز دارم مشبک هم استفاده میکنم وتند تند عوض و سریع بامایع میشورم و همیشه تمیزن

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

شورتکس میپوشم لکشم باصابون میشورم خیلی راحت پاک میشه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

مشبکه

ببخشید اینجوری میگم 

بی ادبی نباشه ولی سعی کن از پشت بزاری لای ..........

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

شورت یبار میپوشم میندازم دور

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ببخشید ها اگه از طرف پشت کثیف میشه دستمال کاغذی رو تا کن بزار لای ب... دیگه موقع خواب نشتی نمیده منم ...

منم مثل شما دستمال میزارم خیلی راحت شدم چون همبشه موقع دراز کشیدن لباس زیرم کثیف مبشد 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز